Karusmarjasortide valik aianduspoodides on mitmekesine. Tuletame meelde, millised sordid on hetkel populaarsed.

'Hinnonmäen Keltainen' keskvalmiv sort, kollakasrohelised vahel punakate täppidega, paljad marjad. Põõsas on saagikas, keskmise kasvuga, külma- ja jahukastekindel. Marjad sobivad lauamarjaks ja töötlemiseks.

'Polli Esmik' keskvalmiv sort, mari on punane, ümar, suur udekarvane. Põõsas on tugeva kasvuga, saagikas, külma- ja haiguskindel. Polli keemialabori üheteist analüüsiaasta keskmisena on marjades suhkruid 5,9%, happeid 2,43% ja C-vitamiini 26 mg 100 g toorkaalu kohta. Viljaliha on rohekas, hea maitsega. Head töötlemismarjad.

'Russki' keskvalmiv sort, mari on punane, suur, paljas, magus. Sobib hoidisteks ja lauamarjaks. Põõsas on saagikas, külma- ja haiguskindlus keskmine.

'Mucurines' marjad on rohelised, suured, paljad. Põõsas on püstise kasvuga, saagikas, külma- ja haiguskindel.

'Invicta' marjad on keskmise suurusega, kollased, maitsvad. Põõsas on kõrguv, saagikas, külma- ja haiguskindel.

'Hinnonmäe punane' marjad on tumepunased, keskmise suurusega, maitsvad. Põõsas on kõrguv, saagikas, külma- ja haiguskindel.

'Hinnonmäe kollane' marjad on kollased, keskmise suurusega, maitsvad. Põõsas on lai, väheste ogadega, saagikas, külma- ja haiguskindel.

'Spinefree' marjad on heleroosad, pehmete viljakestadega, magusate marjadega. Põõsas keskmise kuni tugevakasvuline. Varase saagikande algusega ja saagikas sort. Ilma okasteta!