Ühele ruutmeetrile saab istutada kuni 350 sibulat ehk palju rohkem kui aeda istutades. Tulbisibulad tuleb istutada 10 cm sügavusele. Sibulate istutamisel jälgida, et nad ei saaks maha pandud kuidagi vildakalt, vaid jääksid võimalikult otse.

Peale istutamist tuleks mahapandud sibulaid kasta, see kiirendab nende juurdumist ja soodustab talvitumist.

Kui kasvuhoonet saab kütta, siis on hea lasta sibulatel olla 15 nädalat temperatuuril +9 kraadi või alla selle. Seejärel on paras aeg lülitada sisse küte ning hoida temperatuuri +17 kraadi juures.  

Kui tulbid ei saa vajalikku külmaperioodi, siis jääb nende kasv kiduraks.

Tavaliselt alustatakse kütmist 15. märtsi paiku. Võib ka varem kui lillesibulad läbisid korraliku külmaperioodi.

Raamat "Sibullillede ajatamine" kirjutab, et kasvuperioodil ei tohi unustada taimede kastmist, millest oleneb lõikeõite lõplik väljatulek ja kvaliteet. Üldiselt tuleks kasta 3-4 korda nädalas. Ajatuskastis olev muld peab kogu aeg parajalt niiske olema.

Väga oluline on jälgida õhuniiskust. Madal õhuniiskus aeglustab taimede arengut ja on energiakulukam. Liiga kõrge õhuniiskus soodustab haiguste levikut ja mitmete füsioloogiliste kõrvalekallete esinemist, nagu varte murdumine, lehtede rebendid, õõnsad varred, õite kuivamine jne. Suhteline õhuniiskus peaks püsima taimede vahetus läheduses vahemikus 60-80%.