´Kikitriinu` - suur vili on laimunajas ja veidi kandiline. Rohekaskollasel põhivärvusel punakas jume. Rohekas viljaliha on tihe ja mahlane, maitse mahevürtsine, magusapoolne. Seemnekamber on suletud. Sordi aretaja on Kalju Kask.

KRISTA
`Krista`- ilusa kujuga ümmargune vili on keskmine kuni suur ja kaetud vahakorraga (tundub justkui oleks õun rasvane). Kollasel põhivärvusel kaunis punane jume. Kollakasroheline viljaliha on keskmise tihedusega ja mahlane, maitse veidi vürtsikas, hapukas-magus. Seemnekamber on suletud.
Aretanud Kalju Kask.
ORLIK

'Orlik' - pigem väike vili on ilusa ümara kujuga ja sileda koorega. Osa kattevärvusest punane. Rohekasvalge viljaliha on pehme, maitse mahe ja magus, õrnalt hapukas. Keskmiselt mahlane. Seemnekamber avatud. Päritolumaaks Venemaa.

TIINA
`Tiina` - ilus, tömpkoonilise kujuga vili on keskmine kuni suur. Rohekaskollasel põhivärvusel punased laialivalguvad triibud. Viljaliha on keskmise tihedusega, hammustades tundub õun pigem pehme ja õrnalt mahlane. Maitse on mahe ja magus. Seemnekamber on avatud.
Sordi aretasid Aleksander Siimon ja Kalju Kask.
´Vitjanis` - kooniline ja veidi kandiline vili on keskmise suurusega. Ilusa säravpunase-kollasekirju kattevärvusega. Rohekasvalge viljaliha on keskmise tihedusega ja mahlane. Maitse mahe, hapukas-magus. Seemnekamber suletud.
VITJANIS