Uue ajajärgu, mis Evelini arvates kujuneb põnevaks ja viljakaks kõigile, nii meestele, kui naistele, tähistamiseks tegi ta endale ühe uutmoodi käevõru, poolvääriskividest. Hiljem valmisid veel mõned ja nüüd saavad kõik soovijad neid Väikese Ingli poodidest osta.
Evelin Liiva.

Poe Facebooki lehekülje austajad aga saavad iga kuu eel Väikeselt Inglilt sõnumi, mis on märksa pikem ja sisukam kui horoskoop ajalehesabas.

Evelini ja Väikese Ingli lugu saate lugeda 2015. aasta detsembrikuu Maakodust.


Väikese Ingli sõnum aprillikuuks ja mitte ainult:

Algab naiste ajajärk. Võimsalt, suure energia ja saavutustega. Naised juhivad. Naised otsustavad, naised määravad.

Naistest sõltub pea kõik, aga mitte nii, nagu see esiti tundub. Ka neist naistest sõltub kõik, kes ei taha otsustada, kellele ei meeldi mitte mingil juhul juhtimine, otsuste langetamine, suundade kättenäitamine.

Võiks öelda suisa, et taevastel jõududel on sel korral naistega oma plaan.

See ajajärk algab märtsi viimasel nädalal ja kui väga täpne olla, siis 20. märtsi õhtul toimub võimas pööre ja nii mõnigi naine avastab juba sel õhtul end täiesti uuest olukorrast ja on pehmelt öeldes hämmingus.

Kestab see periood aga pikalt, mitte kuu ega kaks, vaid kuni 28. maini 2017.

Selle ajaga saab maailm juurde palju naissoost tippjuhte, ikka väga palju.

Naiste loodud ühendused kasvavad ja arenevad. Naised on loodud sünnitama ja nüüd sünnibki palju head ja väärikat. Uued ettevõtted, heategevusorganisatsioonid, ühendused, liidud.

Kuigi naistel läheb tõeliselt sebimiseks ja tegutsemiseks, siis see ei tähenda meestele sugugi kehvemat aega. Mehed tegutsevad sama toimekalt edasi ja paljud on vägagi rahul uue korraldusega, sest naiste värsked mõtted annavad neile tuge juurde.

Sellistest koos tegemistest sünnib palju uut ja värsket. Naised saavad tuule tiibadesse ja mehed on kogu asjade käiguga väga rahulolevad.

Keeruline saab esialgu olema see kindlasti neile naistele, kes sugugi ei unista juhtimisest, otsustamisest ja vastutuse võtmisest. Nüüd elu aga justkui sunnib selleks, omamoodi.

Pusimist on omajagu, aga hakkama saavad kõik. Nii mõnigi naine tormab psühholoogi juurde, sest tunneb mõistust kaduvat. Kõik saab korda, uue rolliga harjuvad tasapisi kõik.

Kõige ägedam pööre tulebki aprillis ja mais sel aastal, edasi läheb juba mahedamalt ja sujuvamalt. Uus korraldus on kõigile arusaadavamaks muutunud ja harjutakse teistmoodi toimetama. Ja eks harjuma peavad esialgu nii naised, kui mehed.

Erilise eduga on need liidud, kus mõlemad pooled naudivad sellist kooslust, kus mees ja naine panustavad juhtimisse võrdselt.

Naised peaksid sel perioodil(ja muidugi ka igal muul ajal) kindlasti vältima meespoole allasurumist või mis iganes kujul alavääristamist. Mida rohkem naiselikku tarkust ja mehelikku tasakaalu kokku sobitada, seda võimsamad on tulemused.

Naine, kes väärikalt teisi kohtleb, leiab omale koheselt suure toetajate ringi, mis püsib läbi aastate.

Eesti esimene naispresident? Ootame ja vaatame, aga eeldused on võimsad!

Raske on periood neile meestele, kes seni naissoost suurt lugu pole pidanud. Nüüd on hopsti üle öö rollid vastupidi ja varasemad alandamised võivad ringiga tagasi tulla.

Targad on naised, kes mõistavad, et nüüd on nende puudutusel omamoodi kullaks muutmise toime ja nad kasutavad oma väge hästi ja südamega.

Mida laiemalt sel ajal mõelda, seda suurem on tulemus. See, kes mõtleb, kuidas oma uue ideega ära toita kahe asemel kakssada suud, on õnnega koos. Heategudel on sel perioodil võime kasvada mäekõrguseks.
Naised - mis muud, kui kasutage oma võimu ja väge targalt ja südamega ja te näete imesid sündimas!

Boonusena leiate end aasta pärast ideaalkaalus, õnnest õhetavana ja armastusest pakatavana.