„Disainerina töötan pidevalt värvidega, seega tundus loomulik, et ma ei tee oma seinu valgeks. Tikurila Minerals värvikollektsiooni toonid sobivad suurepäraselt. Oleksin võinud valida mis tahes tooni värvipaletilt ja see oleks ikka kaunis olnud."

"Korteri jaoks valitud värvid annavad tubadele iseloomu ja isikupärase stiili. Värvid loovad ruumile teravust. Kui inimene ei vali valget värvi, siis ütleb see tema kohta palju, sest selline valik nõuab julgust. Tumedate ja heledate või jahedate ning soojade toonide kombineerimine oli lõputult lõbus ning aitas mul luua julge väljenduse,” selgitas Nina Bruun.

Elutuba enne ja pärastvärvi

Tikkurila aasta värvitoon, maalähedane oranž terrakota on kui kunstiteos elutoa seinal. Kandes oranži värvitooni väiksemale, kuid kontsentreeritud alale, saab sellest toas suur ja oluline detail. See on kui tore üllatus elutuppa sisenedes.
„Enne värvima asumist mõtlesin tõsiselt tubade erinevatele otstarvetele. Magamistoale värvi valida oli küllaltki kerge. Hommikune ärkamise viis võib avaldada suurt mõju ülejäänud päevale, seega valisin sooja helehalli Y487 Piazza, millel on rahustav mõju. Seinad said värvitud täismatt Harmony sisevärviga.“
NELI NIPPI SEINA VÄRVIMISEKS
  • Puhasta seinapind ja piiritle värvitav ala maalriteibiga.
  • Värvi sein täismati värviga kaks korda.
  • Kasuta värvimisel pikendusvart ja rohkelt värvi ühtlaselt sileda lõpptulemuse saamiseks.
  • Pea meeles teha viimane siluv rullitõmme alt üles.

Allikas: Tikkurila