Selliseks mustrimänguks, mida saab harrastada kogu perega, tuleb veidi valmistuda. Näiteks läbi astuda ja tutvuda seinakatteid pakkuva kaupluse jäägikastide sisuga või üle vaadata oma eelmistest tapeedipanekutest alles jäänud rullid. Nendest saabki kombineerida ainulaadseid ornamente toalakke, leida vana nõudekapi ilmestamiseks toredaid mustreid või moodustada koguni lapitekilaadseid kollaaže. Kui sobivad tükid leitud, läheb vaja tapeediliimi, ning töö võib alata.

Mööblisahvri kaubavaliku hulka jõudsid alles hiljuti paar puuni kappi, mis naiste ettevõtlikkuse tulemusel said sootuks uue näo. Nemad ei piirdunud vaid tapeetimisega. Enne muudeti televiisorikapp kruntvärvi ning heleroosa mööblivärviga katmise järel nägusaks tüdrukutetoa kapiks. Retrohõngu lisamiseks kraapis Laili siit-sealt roosa värvikihi alt nähtavale originaalvärvi ja maalis ustele romantilised lipsukesed. Alles siis lisas Piret kapi haigutavasse mustendavasse avasse kergete asjade jaoks riiuli. Selleks sobis ülihästi suur pappkast. Kasti varjamiseks sorteeriti veidi Skandinaavia tapeetide jääke ning leiti sealt Eijffingeri roosimustrilisi ja täpilisi tapeeditükke. Täpilisest paanist sai sahtli sisu ning roosimustrilisest nägus esipaneel.
Tore kapp sai tapeediga kaetud sahtli ning sobib nüüd hästi neiu tuppa teleri- või arvutikapiks.
Teise ehk puhvetkapi värskendamiseks kasutasid naised samuti tapeeti. Omavahel kõrvutati eri rullide jääke Belle Maisoni ja Borase tapeetide sarjast ning leiti kolm erinevat, aga omavahel siiski imehästi sobivat tapeeti. Nendega vooderdati kapi sisemine sein.
Vana puhvetkapi siseseinale liimiti tapeedirullidest ribad.

Tehtu kandis kohe vilja. Kui kapp sai tapeeditud, sisenes ärisse püsiklient, kes oli varem puhvetist külmalt mööda kõndinud, ent tahtis selle nüüd kohe ära osta.

Laili on alati tapeetidega mängida armastanud. Tapeedikatseid on ta teinud ka igas oma kodus. Abikaasa Risto ütleb, et talle naise ettevõtlikkus meeldib ning ta usaldab sisekujundusküsimustes, eriti värvide ja tapeete valikul, alati Laili maitset. Ehituspoole eest vastutab majas aga peremees. Kui nende uues kodus tapeedipanekuks läks, suundus Risto enda hingerahu huvides parem metsa. "Üksi ongi hea tapeeti hea panna," märgib Laili.

Varem lepiti kokku, et WC-sse tuleb ühele seinale Morris & Co lindudega kirevamustriline tapeet. Muster meeldis ka Ristole. Mees oli metsast saabudes meelivalt üllatunud, sest kaasa oli tapeedi ka lakke paigutanud. "See lahendus annab väikesele ruumile sügavust juurde," on mees rahul. "Sellise tapeedi kasutamine vaid ühel seinal olnuks täielik raiskamine. Nüüd on heas kohas istudes tore laes olevaid linde vaadata," naerab Laili.
Laili ja Risto kodus on näha, kui hästi mõjub kirevamustriline tapeet laes.