Puu-elemendi mõjutuse tulemusena on Kitse-aasta oma loomult hoolitsev ja heatujuline: üksteisele tehakse kingitusi ja organiseeritakse meeldejäävaid sündmusi. Aasta energia on sentimentaalne, suuremeelne ja kõrgete kõlbeliste põhimõtetega. Kits hoolitseb nõrgemate eest, ta on usaldav, heatahtlik ning mänguhimuline.

Selle aasta märgusõna on tegelemine oma minevikuga. See on aeg, mil saab sorteerida minevikusündmustest tulvil seljakotis ja otsustada, mis on eluteel vajalik ja mis mitte. On võimalik kavandada täiesti uute põhimõtetega teekond ja viia see ellu!

Et algav aasta pakub palju võimalusi, tasub ennast kaitsta silmapette ja valede nõuannete eest. Et Yin- Puu- Kitse aasta meile üksnes häid ja turvalisi võimalusi looks, võtame uue aasta vastu kõrgendatud ühisenergias!

Riietuses on soovitav eelistada Puu- ja Tuleenergiate toone: rohelist, lillakas-rohelist, veini-, kirsi- või ploomitooni. Kits armastab ilu, seega on igati teretulnud enda kaunistamine ja rõõmuküllase meeleolu loomine. Soositud on ka kudumite või kitse/lambavillast valmistatud riietusesemete kandmine.

Allikas: www.arengutee.com