Nagu ka riietuse puhul, ei lähe musta ja valge kombinatsioon ilmselt kunagi moest. Selle puhas konkreetsus püüab pilku igal ajal ning mõjub värskelt ka aastate möödudes. Sellegipoolest tasub arvestada, et kui räägime trendidest, siis ei pruugi musta ja valge soovituslik vahekord alati samaks jääda - mõnel hooajal on moes eelkõige must, teisel jälle valge. Seetõttu ole kaval ja ära liialda kummagagi, eriti mustaga. Samuti jälgi seda, mis kohtades sa musta kasutad. Pildiraamidel, küünlajalgadel, nagidel ja käepidemetel mõjub see eelkõige skandinaavialikult, kui aga soovid universaalsemat sisekujundust, kasuta seda neutraalsematel pindadel nagu pehme mööbel, söögilaua toolid ja valgustid.

Värskena mõjuvad värvitoonid

Milliseks tõmbuvad vananedes peaaegu kõik esemed? Suure tõenäosusega tabab neid kas koltumine või mõni ebamäärane pruunikas värvitoon. Kes meist aga tahaks, et tema kodu mõjuks vana ja närtsinuna? Õige, mitte keegi.

Seetõttu on parem, kui eelistad sisekujunduses kollakatele, oranžidele ja pruunidele toonidele hoopiski pastelseid siniseid, lillakaid ja rohekaid varjundeid, mis tekitavad tunde, justkui kodu oleks värskelt remonditud. Seejuures mida õrnem toon, seda parem, kuna nii ei mõju see kunagi liiga pealetükkivalt ega tüüta ka ära.

Luksuslikkus

Luksuslikuna mõjuvad detailid on aktuaalsed igal ajal, kuna kõik me tahame end vahel natuke poputada. Koduses õhkkonnas paitavad erinevaid meeli eelkõige kvaliteetsed ja mõnusad tekstiilid nagu samet ja siid, väärikad naturaalsed materjalid nagu täispuit, looduslik kivi ja klaas, huvitavad geomeetrilised vormid, dramaatilised värvid ning mõned säravad detailid.

Rohkem loe neist trendidest Kristiina Lutsu sisekujundusblogist klikkides SIIA.