Maakodu sisustas Läänemaal koos selle maja perenaisega õdusa õuetoa ja andis vanale vineerist kummutile sootuks uue kuue.

Lihula kandis ühes rantšos elab meistrimees, kelle käe all valmivad vitriinkapid ja riiulid, milles on nii eestlasele omast maalähedust kui ka ameerika kantristiili.

Rohenäppudele tutvustame hästi lõhnavaid ja ka söödavaid pelargoone ning anname nõu dekoratiivsete ürdianumate komplekteerimiseks.
Maroko lugejareisil osalenud taimetark Jaan Mettik tutvustab üht maailma kuulsaimat aeda- see julgete värvidega Jardin Majorelli aed asub on Marrakechis. Lisaks aia looja vaimustavale lähenemisele on Majorelli aiale kuulsust lisanud selle viimased omanikud – moelooja Yves St. Lautrent ja tema elukaaslane Pierre Berge. Järgmise reisi plaane tasub juba nüüd teha. Toome teieni Maakodu lugejareisi programmi, mis viib huvilised Suurbritaannia troopikasse ehk Cornwalli.

Lõbusalt ja vahetult pajatab oma eksootilistest kaaslastest – papagoidest ja iguaanidest - Tiigi talu perenaine Anneli Kööba-Orlov.