19. sajandil ehitatud rootsipunaseks värvitud kahekorruselises majas on kolm tuba, köök, sahver ja vannituba, kokku 85 ruutmeetrit pinda. Elutoas paikneb kamin. Köögist avaneb uks tagaõue, peasissepääsu ehib veranda.

Maja juurde kuuluvad kõrvalhooned koos pööningu ja panipaigaga ning vanamoelise välimusega aed. Kinnistu suruseks on 1160 rutmeetrit ning müügihinnaks 850 000 Rootsi krooni.

Bullerby külas elasid raamatu peategelased kolmes kõrvutiasetsevas talus: Põhjatalus Brita ja Anna, Vahetalus Liisa oma kahe vennaga ning Lõunatalus Olle oma väikese õe Kerstiniga.

Astrid Lindgren kirjeldab raamatulehekülgedel kaasahaaravalt maalaste mänge ja kohustusi: naerite harvendamist, heinategu, vähipüüki, igapäevast teekonda kaugelasuvasse kooli, kelgutamist-uisutamist-matkamist, öiseid retki metsa, jõulupühade tähistamist ja muud.

Ta loob sooja ja turvalise lastemaailma, mis võlub lugejat oma lihtsuse, muretuse ja humoorikusega. Mitmete lugude jaoks on kirjanik inspiratsiooni saanud enda lapsepõlvest, Svedstropist mitte väga kaugel asuvast Vimmerby külast. Kõiki lugusid läbib kodusoojus ja omavaheline lugupidamine, raamatus puudub igasugune vägivald.

Müügikuulutusega saad tutvuda SIIN.