Vaskne on endiselt moes, seda leidub nii kuuseehetes, küünlajalgades, laternates kui mujal. Üllatuslikult on aga selle aasta trendivärviks teksasinine – seda on nii jõuluehetel kui ka küünaldel.

Looduslähedus

Loodusest inspireeritud, karge ja põhjamaine, lumest ja jääst innustust saanu. Naturaalsest puidust jõuluehted, käbidest vaasiümbrused, pärjad, oksajuppidest lillepotiümbrised – kõik see on endiselt moes.

Palju on loomamotiive, kujusid, loomafotodega patju, puidust jõuluehteid, kandikuid, küünlaümbriseid, vaagnaid. Kombineeritud on päris nahka, kudumeid, kunstnahka.

Kuldne luksus

Kuldsed, vasksed, valged toonid. Külluslik, luksuslik, särav ja pimestav.

Aegumatu glamuur ehk art deco

Hõbe, sinine, must, lilla, lisaks pärlid ja kalliskivid.

Õrn romantika

Õrn ja õhuline, pastelsetes toonides (roosad, kreemikad) ehted ja aksessuaarid. Pitsilised mustrid, pitskangad, romantilised motiivid, inglid, roosid, retrohõngulised kuuseehted – mängukarud, baleriinid, vanad jalgrattad ja muu.

Maalähedane jõuluklassika

Maalähedane, traditsioonilistes värvides – roheline ja punane - kollektsioon, mis vürtsitatud šiki elegantsiga.

Laternad!

Laternad on sel aastal eriti moes. Neid on igas mõõdus, puidust, metallist, erineva disaini ja värvidega, mõeldud kasutamiseks kas toas või siis õues. Laternasse võib panna näiteks LED-elektriküünlad või üksiku LED-küünla.

Tehismaterjalist oksad ja jõulutähed

Kõlab küll võõristavalt, kuid kõikvõimalike marjadega härmas oksad ja isegi jõulutähed näevad väga ehtsad välja. Kunstjõulutähti on erinevates toonides ja suurustes, klambritega on neid võimalik kinnitada kuusepuulegi.