Kui võtad kõrvale ka paberi ja sinna püüdlikult jooni vead ning mõne asise arvutuse lisaks teed, on vägagi tõenäoline, et mõni unistus suveks ka päriselt realiseerub. Kui ei usu, uuri fotosid. Niisuguse terrassimööbli on meie kliendid ise oma kätega teinud. Uskumatu ju!

Kui see konstruktsioon veidi keerulisena tundub, siis allpool on hulk sama atraktiivseid, mõne tunniga paika sätitavaid ja ka naisekätega tehtavaid.

Meeldetuletuseks, jaanuar on põhimõtteliselt läbi ja veebruaris ilutseb kalendris reas vaid kolm täispikka nädalat (alguse ja lõpupäevad muidugi ka, aga need ei kvalifitseeru väga hästi) ning märtsis on kevad juba ukse vahelt katsuda (mõnel päeval kindlasti). Siis saab juba ka reaalselt terrassil tegutseda.

Katus loob võimalused oma pisikeseks paradiisiks

Suve osas on kindel vaid see, et ilmataat võimaldab ilusaid pikki aiatööpäevi. Mõnusat puhkust ja äraolemist saad nautida juhul, kui ise selleks tingimused lood. Ja vaata, kui tahad puhata ja mängida, siis õdusaks äraolemiseks lihtsalt peab katus peakohal olema.

Seejärel saab tõsisemalt askeldama asuda – suur diivan, võrkkiik, nõudekapp, valgusketid, pleedid, padjad. Nii juhtubki, et pühapäevased pannkoogihommikud venivad pannkoogilõunateks. Ja smuutikannu ning ajakirjakuhja taga lapsi valvates märkad muu hulgas kui roheline on rohi su aias tegelikult.

Ja nüüd meie lemmikterrassimööbliprojektid ehk kütus sinu käivitamiseks.

Suured diivanid mõistliku kuluga on euroalustest tehtud.

Euroaluste hindade uurimiseks googelda, need on päriselt väga odavad. Pehmed osad küll lähevad veidi maksma, aga pakki kätte saades ja terrassile venitades mõistad kohe, kuhu see raha kulus.

Niisugune mööbel on paika sätitud mõne hetkega, ilma tööriistadeta, sest seljatoeks on sein. Jõukohane ka naistele! Alused võib, aga ei pea meelepärase värviga pintseldama. Puidutoonides euroalused on trendikad just nüüd.

Suure plussina on niisugune mööbel talveks kokkupakitav (alused kuhja ja katte alla ning pehmed osad garderoobi, voodi alla või garaaži) ja järgmisel kevadel jälle terrassile tagasi.

Kas teadsid, et Puumarketis saab materjali kohapeal täpsesse mõõtu lõigata? Ise tehtud diivanid on lihtsal ülipopulaarsed, sest poes hindu vaadates kipuvad need unistuseks jäämagi.

Väikesele rõdulegi leidub lahendusi

Väike rõdu ei tähenda, et peaksid pehmest istumisvõimalusest loobuma. Siin saad diivanimugavusi tekitada lihtsale kast-karkassile sätitud patjadega.

See võtab nurgas minimaalselt ruumi ja võimaldab (väiksematele) ka pikutamist. Kui sellele panipaigad alla sätid, ei jää ka väiksel rõdul kitsaks.

Värvi diivan patjadega

Kuldaväärt nipp on lisaks diivanikattele valida kangapoest mõned dekoratiivkangatükid (näiteks kolm omavahel sobiva värvi-mustriga, igaüks 1-1,5 m, kokku kulutaksid igale tükile 5–7 eurot) ja õmmelda lisaks ports meelepäraseid padjakatteid (koos või ilma sisupatjadeta). Nii teed diivanist terrassile tõeliselt selgapaitava, kõigi imetlust (ja salajast kadedustki) pälviva mugavustsooni.

Nagu näha on terrassimööbli tegemine lihtne kui lapsemäng. Kõige tähtsam on kohe planeerimistegudele asuda. Hetk on selleks kõige õigem. Kevad pole enam kaugel!

Allikas: Hubasus.ee