1992. aasta loobusid nad linnaelust ja kolisid maale, täpsemalt veele. Ning sellest saadik on nad tükk tüki haaval oma kodu ehitanud, kasutades peamiselt seda, mida on rannalt leidnud või mis teiste inimeste arvates kasutuks on osutunud. Ka vahetuskauba tegemine pole neile võõras.

Ujuvas majapidamises on ruumid elamiseks, tantsustuudio, majakas ja neli kasvuhoonet, milles kasvavad aastaringselt erinevad puu- ja köögiviljad. Taimetoidule lisavad nad valku kala püüdes.

Kui väljas nii külmaks või tormiseks läheb, et õues ebamugavaks muutub, saab kalaõnge vette lasta ka läbi elutoa põranda.

Energiat saab Catherine'i ja Wayne'i kodu päikesepaneelide abil ning värske vee anumaid täidetakse lähedalasuva joa all.

Maja paigalhoidmiseks ei kasuta nad mitte tavapäraseid ankruid, vaid tervet hulka köisi, mis on kinnitatud kallaste külge.

Kuid elu ujuvas majakeses pole mitte alati kerge. Näiteks kui kunstnikepaar kanu kasvatada proovis, lõppes see õnnetult, sest röövlinnud panid kanad üsna kiiresti nahka.

Raha teenivad nad nii oma kunstitööde kui puu- ja köögiviljade müügiga kohalikul turul. Juunist septembrini on nende kodu avatud külastajatele, kuid uudishimulikud peavad arvestama sellega, et kohalejõudmiseks tuleb ette võtta 1,5tunnine paadisõit. Maanteed majani, mis asub vee peal, ei lähe.

Catherine ja Wayne on selles unistuste kodus üles kasvatanud ka kaks last.

Allikas: hefty.co