Fujiani mägikülas asuvad 46 toulu-maja on pärit ajavahemikust 15.-20. sajand. Sarnaseid ehitisi leidub Hiinas veel vähemalt neljas piirkonnas.

Hiinale omaselt on Fujiani tuloude ehitamisel arvesse võetud Feng Shui põhimõtteid - et need mägede, puude ja jõe suhtes õigesti asetseksid.

Väljaspoolt näivad hooned suletud, kuid seest on need avatud - kogu elu toimub hoone välimisest seinast seespool - siseõues ja -ruumides.

Tuloude alumine osa on ehitatud kivist plokkidest, mis on omavahel ühendatud savi või lubjaga. Kivimüürile toetuvad tambitud pinnasest ehitatud kõrged seinad. Materjal, millest seinad ehitatakse, segatakse kokku liivast, jõemudast, munavalgest ja riisist keedetud tärklisesegust.

Seinad on hoone keskme suhtes pisut kaldu ehitatud - gravitatsioon hoiab neid niiviisi kenasti koos - ning tugevdatud bambusevartega.

Tüüpiliselt on tulous 3-4 korrust. Ajaloolistel põhjustel - kaitse vaenlase rünnaku vastu - esimese kahe korruse ruumidel aknaid ei ole. Massiivsetesse seintesse on ehitatud ka põgenemiskäigud.

Tegemist on omapärase kogukondliku elamisvormiga, sest ühes tulous elab sadu perekondi, kokku umbes 500-800 inimest. Perekondade vahel on hoone jagatud vertikaalselt - igaühe kasutuses on mitmel erineval korrusel asuvaid ruume.