Leemele lisab särtsu Eestis valmistatud kõrge tomatipüree sisaldusega Salvesti ketšup. Kreemisema supi armastajad võivad puljongile lisada ka kookospiima.

Koostisained:

  • 250 g munanuudleid
  • ½ punast tšillikauna
  • 1 paprika
  • 100 g väikeseid šampinjone
  • 250 g kirsstomateid
  • õli praadimiseks
  • 1 sl kalakastet
  • 3 sl ketšupit
  • 1 laimi mahl
  • 1 l kuuma kanapuljongit
  • 200 g kooritud krevette
  • serveerimiseks rohelist sibulat

Valmistamine:

Valmista munanuudlid vastavalt pakendil olevale õpetusele ja jäta ootele.

Haki tšilli ja paprika, poolita šampinjonid ja kirsstomatid. Kuumuta pannil õli, lisa hakitud tšilli ja paprika ning veidi hiljem seened ja kirsstomatid. Vala peale kalakaste, ketšup, laimi mahl ja kanapuljong.

Keeda 5 minutit. Lisa krevetid ja kuumuta keemiseni, aga ära enam pikemalt keeda. Tõsta igasse supikaussi munanuudleid ja kalla peale supp. Serveerimisel puista peale ka rohelist sibulat.