Bioresonantsuuring – ühe uuringuga tervikpilt organismi seisukorrast

Bioresonantsuuringu näol on tegemist uudse terviseuuringu ja teraapia meetodiga, mida tänapäevasel kujul on arendatud alates 70-ndatest aastatest. Energia Kliiniku terapeudid on praeguseks tegelenud bioresonantsuuringute ja -teraapiaga juba üle kahe aasta. Spetsialistide igapäevaseks töövahendiks on tippseade omasuguste seas, Sensitive Imago, mille tootja poolt antud täpsus on 96%.

Bioresonantsseadme töö seisneb rakkude võnkesageduse hindamiseks saadetud impulsi neeldumise või peegeldumise mõõtmises. Uuringu käigus võrreldakse saadud informatsiooni seadme andmebaasiga, kus on tallel info tervetele rakkudele omaste võnkesageduste kohta ning ka erinevatele haigusseisunditele vastavate võnkesageduste kohta. Selle info võrdlemisel uuringu tulemustega saadaksegi lõplik tulemus ja otsustatakse edasised tegevused mure lahendamiseks. Bioresonantsmeetod on üks väheseid usaldusväärseid uuringumeetodeid, millega ei kaasne organismile kahjulikke kõrvalmõjusid ja mis on tõepoolest samal ajal ka valutu ja kiire.

Kes tulevad meie juurde?

Nahaprobleemid on need, millega paljud patsiendid meieni jõuavad. On ju nahk see, mis esimesena häirima hakkab ja pidevalt silma torkab. Klientide kogemused näitavad, et arsti juurest kirjutatakse neile aina kangemaid kreeme, mis ravivad ainult nii kaua, kui kreemi määrid, kuid ei ravi põhjust. Meie kogemus näitab, et lõviosal sellistest klientidest on probleemiks:

- parasiidid soolestikus või nahal;

- pärmseene vohamine seedesüsteemis;

- seedesüsteemi mikrofloora ei ole tasakaalus, võimutsevad nn. halvad bakterid;

- liialdamine toiduga või mittesobivad toiduained;

- allergia mõne toiduaine või välise ärritaja suhtes;

- eelnevatest põhjustest tingitud põletikud seedesüsteemis;

- häired hormonaalsüsteemi töös jne.

Seega tuleb põhjuseid nahaprobleemidele otsida seestpoolt. Sellised uuringud on aga tihti valusad, ebamugavad ja aeganõudvad. Bioresonantsuuring on aga valutu, kiire ja mugav meetod, saamaks teada, mis su kehas toimub.

Probleemid seedimisega on teine väga sagedane põhjust Energia Kliinikusse pöördumiseks. Tihti näeme, et põhjuseks on parasiidid, soolestiku mikrofloora tasakaal on häiritud või on hoopis mittesobivad toiduained tekitanud limaskestadel põletikku või veel midagi muud.

Samuti on sagedaseks pöördumise põhjuseks valu kusagil organismis, mille põhjust on pikalt otsitud. Kui silmaga nähtav põhjus puudub, siis ongi ilma ettevalmistuseta keeruline mõista, kas näiteks seljavalu põhjuseks on neerude, selgroo või seljanärvidega seotud probleemid või veel midagi muud.

Bioresonantsuuring näitab ära, millised organid saavad kõige suurema koormuse osaliseks ja millised organid kompenseerivad teiste organite tööd. Inimkeha on väga võimekas ning suudab pikka aega, tihti meie enda elustiili valikutest põhjustatud puudujääke kompenseerida. Kui lõpuks juba haigus avaldub, siis tähendab see, et organismi vastupanuvõime on murtud.


Energia Kliinik

Tallinn, Lootsi 10

Tel: 5567 1598

Vaata lähemalt: www.energiakliinik.ee

Jaga
Kommentaarid