Melior Clinics pakub eriti head võimalust – see on kvalifitseeritud abi, mis põhineb tänapäevastel klassikalistel ravimeetoditel ja teadmistel. Aastatepikkuse kogemuse põhjal leidsid arstid, et ühendades esivanemate tarkuse tänapäevase meditsiini viimaste saavutustega, on võimalik täielikult taastada patsientide vaimne ja füüsiline tervis.

Parem tulemus

Ameerika teadlased viisid möödunud sajandi hakul läbi erinevaid uuringuid. Täheldati, et arstid, kes kasutasid ravis lisaks tänapäevastele meetoditele ka nõelravi, massaaži ja erinevaid emotsionaalse seisundi taastamise tehnikaid, saavutasid paremaid tulemusi kui need, kes kasutasid üksnes tablettravi.

Meliori kliinikus on olemas kogu vajalik aparatuur erinevate haiguste kvaliteetseks diagnostikaks ning raviks. Patsientide paremaks teenindamiseks on korraldatud vastuvõtt ka õhtusel ajal ning puhkepäevadel. See on väga mugav võimalus neile, kes ei saa töö ajal arsti juurde tulla. Mõistlikud hinnad ning paindlik soodustuste süsteem on sobilik erineva elustandardiga inimestele. Kuna paljud soovivad suuremat tähelepanu ja erilist lähenemist, siis koostatakse igale patsiendile individuaalne raviplaan.

Kliiniku arstid ja spetsialistid on pikaajalise kogemusega ja saavad aru haiguste varajase avastamise tähtsusest ning teevad kõik võimaliku patsientide tervise ja töövõime taastamiseks. Ainult hea tervise juures olles saab inimene elada täisväärtuslikku ja õnnelikku elu!

Teenuse valdkonnad: günekoloogia, uroloogia, kirurgia, nõelravi, hirudoteraapia, kosmeetilised protseduurid ja kaalualandamine (õige toitumine). Lai valik laboratoorseid analüüse, sealhulgas isaduse tuvastamise DNA-analüüs uusima metoodika alusel. Erinevad massaažiliigid ning tervise taastamise autoriprogrammid.

Heeliumneoonlaser

Kliinikus on Baltimaade ainus heeliumneoonlaser. Heeliumneoonlaseri abil saab suurendada ravipiirkonna veresoonte seinte läbilaskevõimet, aeglustades sellega põletikuliste protsesside levikut ning vähendades turseid ja punetust. Paraneb ravitava piirkonna verevarustus ning seoses sellega kiireneb ka raviprotsess ja suureneb immuunsus. Heeliumneoonlaserit kasutatakse kõige erinevamate haiguste ja vaevuste ravis – alates kõrva-nina-kurguhaigustest (riniit, tonsilliit, kuulmekile põletik jm), lihaste ja liigeste ravis (venitused, lihaste traumaatilised kahjustused, artriit, müosiit) kuni günekoloogiliste ja uroloogiliste haigusteni (tsüstiit ja prostata hüperplaasia). Laseri kasutamine on näidustatud ka luumurdude paranemise juures, neuriidi korral ja isegi sellisel ebameeldival juhul nagu juuste väljalangemine.

Keskuses on olemas kõik vajalikud tingimused väga erinevate haiguste raviks ning meie spetsialistidel on alati hea meel, kui nad saavad oma patsiente aidata. Igal spetsialistil, kes ravib inimesi, on oluline osata mitte üksnes protseduure läbi viia ja soovitusi anda, vaid ka näha ravi positiivseid tulemusi. Iga arst tahab teada, et tema amet ja tema pühendumus aitab inimesi õnnelikumaks saada. Seda teavad ju kõik, et meie elus on peamine tervis!

Melior Clinics

Tallinn, Pärnu mnt 67a (II korrus)

Tel: 5676 7259

Vaata lähemalt: melior.ee

Jaga
Kommentaarid