Olen kuulnud ning ka minu oma juuksur viitab, et regulaarselt ei tasu Fructis sarjaga juukseid hooldada. Olen aga samas oma juustega peale pesemist rahul. Kui tõene siis on poekettides müüdavate juuksehooldustoodete halb mõju juustele? Kui näiteks kasutada korra kuus Joico sügavpuhastavat šampooni (mis on tõesti hea leid) ja siis ülejäänud aja põhiliselt kasutada Fructis tooteid.

Vastab Katrin Kruusma Stuudio juuksur Katrin Kruusma:

Vahe on lihtsalt koostisainete koguses. Salongi toodetes on kasulikke aineid rohkem kui poes müüdavates ja vee sisaldus väiksem. Vahe on ka keemiliste valemite tasakaalus. Tihti on poetoodetes ka silikooni rohkem sees ja seetõttu tunduvad juuksed siledamad ja läikivamad.

Kui lähete poe toodete pealt üle salongi toodetele, on loomulik, et teie juuksed näevad alguses "koledamad ja viletsamad välja" - tuleb lihtsalt varuda kannatust ja neid ravida.

Olen enda juustel proovinud Fructise sarja tooteid (minul on blondid lokkis juuksed) ja tulemus oli väga hea, mõne aja möödudes muutusid aga juuksed venivateks. Selleks, et korda saada, pidin paju vaeva nägema.

Sügavpuhastava šampooniga pesemine on super, aga peske 2 korda kuus. Peale pesemist tehke kindlasti veel sügavatoimelist maski, mis toidaks juukseid seestpoolt ja parandaks pealmist juuksekihti.

Loe lisaks nõuandeid samal teemal või küsi tasuta nõu vastused.ee lehel.

Jaga
Kommentaarid