Lõuna-Eesti auhinnamängu loosimised toimuvad igapäevaselt 1,5 tundi enne messipäeva lõppu.

Igapäevaselt toimuvad messilaval AHHAA Teaduskeskuse teadusteatri etendused.

Eesti toitu tutvustatakse messi esimesel päeval toidulaval kell 15:00-17:00, kus astub üles Tallink Hotelsi Chef de Cuisine Tarvo Karu.
Tartu ja Lõuna-Eesti messipinnal (E10/05) toimuvad toidu degusteerimised Sangaste Rukkiküla ja Uhti kõrtsi poolt, avatud on AHHAA Teaduskeskuse teaduspood.

Messil osalevad: Teaduskeskus AHHAA, Tartu linn ja Lõuna-Eesti Turism, Eesti Hotellide ja Restoranide liit, Valgamaa Arenguagentuur, Alatskivi loss Peipsi äärest, Taagepera loss ja Sangaste loss, Vudila kogu pere mängumaa. Messil pakutakse Eestile omase toidu degusteerimist Uhti kõrtsi ja Sangaste Rukkiküla poolt.