Üldiselt püütakse verejooksu kontrolli alla saada marlitampoonidega, kuid seda saab peatada märksa lihtsamalt ja efektiivsemalt.

Hiina meditsiinist on tuntud ravi Su Jok, mida tehakse labakätel ja
-jalgadel, kuhu projitseeruvad kõik inimese elundid ja kehaosad. Nina punkt asub pöidla lõpu lüli pehmel poolel, seal, kus on nahal nähtava pöörise keskpunkt.

Su Jok-raviks ehk punktide mõjutamiseks kätel ja jalgadel kasutatakse nõelravi nõelu, kuid selleks sobivad väga hästi ka tömbi teravikuga esemed. Üks käepärasemaid selleks otstarbeks on tuletiku ilma väävlita ots. Verejooksu korral vajutage kirjeldatud punktile pöidlal tikuotsaga keskmise tugevusega
3–5 minuti vältel, mille jooksul verevool ninast peaks lakkama.

Kontrollimaks punkti õigsust, vajutage enne kuhugi peopesale ja see ei tohiks valulik tunduda. Probleemse nina puhul aga peaks pöidlal olevale ninapunktile vajutamine olema valulik.

Õige punkti leidmiseks võib tikku 3 mm võrra nihutada kõrvale ja üles-alla, ning õige punkt on käes, kui vajutamine tundub valus.

Sama punkti mõjutamist võite proovida ka siis, kui nina on kinni ja läbi nina hingamine takistatud. Sellisel juhul tuleb punkti mõjutamist korrata mitmel korral.

Nina punkt asub mõlemal pöidlal ja pole vahet, kumba mõjutada.

Kui tikke ei juhtu kaasas olema, võite selleks otstarbeks kasutada ka näiteks võtme tömpi teravikku, aga mitte hambaorki, mis on liialt terav.