See ajavahemik sobib ravikuuriks teistegi ravimtaimedega, nagu hõlmikpuu (Ginko biloba, mälu ja vereringe parandaja), purpur-siilkübar (Echinacea purpurea – immuunsussüsteemi tugevdaja), lagrits jt.

Hiina meditsiini ettekujutuse kohaselt säilitatakse neerudes eluessentsi, st elujõudu, mis määrab ära elu kestvuse. Kui essents on ära kulutatud, on ka elu otsas. Elu looduse rütmidega (öö ja päev, aastaajad) kooskõlas, aitab essentsi säästa. Neerusid „toitvad“ võtted aeglustavad vanaemisprotsessi ja aitavad ära hoida enneaegset läbikulumist.

Talv on sobiv aeg selliste võtete kasutamiseks. See võib olla lihtne seljapiirkonna kätega hõõrumine, 10 minutit või enam kestev alakõhuhingamine (hingamine toimub vahelihase jõul, nii et sissehingamisel punnitub välja kõht, kuid rindkere jääb paigale), puusaringid, samuti harjutused nimmepiirkonnale ja alakõhule. Samuti võib neere tugevdada sobivate toitude ja ravimtaimedega.

Kes tunneb vajadust kellaviietee järele, sel on neerude energia nõrgestatud. Sellisel inimesel tekib neeru kellaajal (kell viis peale lõunat) tugev väsimus, millest jagu saada aitab vaid tukastus (mis on talvisel ajal loomulik) või kange tee (mõnel ka kohv, kuid see vaid süvendab probleemi).

Tavaliselt väsib või valutab neil ka alaselg ning tihti on kõrvus peen ritsikasirinat meenutav heli. Just neile kulub neerude turgutamine talvel kõige enam marjaks ära.

Tugevad neerud hoiavad tahte tugeva ja hinge avatud ning siis pole vaja karta pimeda aja saabudes vallanduvat depressiooni, ärevust ega hirmutunnet.