• 250 g lasanjeplaate
  • 800 g hakkliha
  • 2 keskmist porgandit
  • 2 sibulat
  • toiduõli praadimiseks
  • 2 dl tomatipastat
  • 2 tomatit
  • soola
  • pipart
  • 1 dl veini maitseks
  • 50 g riivjuustu (puisteks)

Kastmeks:

  • 100 g võid
  • 4 sl jahu
  • 0,5 l piima
  • 150 g riivjuustu
  • soola

Küpsetada ahjus 200 kraadi juures 15 minutit, puistata peale riivjuust ning seejärel küpsetada veel 5 minutit.


PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku
ning Facebooki. Tema kokanduslehel „
” on üle 5300 jälgija.


Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda
.