Sel hooajal on moosipurgid saanud kaunistuseks edevad kübarad, mille valmistamiseks on kasutatud eri värvi heegelniite.

Kõigepealt mõõtke purgi kaane läbimõõt ning heegeldage põhjast 0,5–1 cm väiksem kübara põhi. Esmalt tehke viis ahelsilmust, mis ühendage ringiks. Jätkake ühtlaselt kinnissilmustega heegeldamist.

Alates kolmandast reast kasvatage igal real 3–4 silmuse järel silmuseid juurde. Selleks heegeldage ühest kinnissilmusest välja kaks kinnissilmust. Kui kübarapõhi peaaegu juba kaant katab, jätkake heegeldamist nii, et silmuseid juurde ei kasvata, selliselt tekib kübara külg.

Kui soovite, et servad oleksid kaunilt lainelised, kasvatage paaril viimasel real iga kolmanda silmuse järel taas silmuseid juurde.

Loomulikult ei puudu kübaralt pael ning lilledki. Lilleõie tegemiseks heegeldage 20 ahelsilmust. Sellele tehke 5 poolsammast, 10 sammast ning taas 5 poolsammast. Keerake õis rulli ja kinnitage põhjast, et see lahti ei libiseks ning õmmelge kübarale. Õisi heegeldage just nii palju, kui lusti on. Vahele võib pista ka mõned rohelised lehekesed. Nende tegemiseks heegeldage 10 ahelsilmust, ning peale 3 poolsammast ja 7 sammast.
Kübar on kaunistatud pisikeste õiekestega.