Looduslikud munavärvid leiad köögikapist
Värvi andvad toiduained, millega pühade ajal katsetada:
- Sinine – mustikad, punase kapsa lehed, punase viinamarja mahl, arooniad
- Pruun või beež – kohv, must tee, purustatud lepakäbid
- Kuldpruun – tilliseemned
- Pruunikas oranž – tšillipulber
- Kollane – kurkumipulber, apelsini- või sidrunikoored, kummelitee, roheline tee, saialilletee
- Roheline – spinatilehed, klorella vetika pulber
- Rohekaskollane – kollased õunakoored
- Lilla – punapeet või peedimahl, hibiski ehk karkade tee, punane vein
- Pruunikaslilla – naistepunatee
- Oranž – kollased sibulakoored, riivitud porgand, paprikapulber
- Roosa – punapeet või peedimahl, jõhvikad või jõhvikamahl, külmutatud vaarikad, punase viinamarja mahl
- Punane – granaatõunamahl, punase sibula koored, kirsid
Erinevaid juhiseid, kuidas värvida, leiad portaalist Bioneer.ee.