Seejärel hakake rahatähti üksteise kõrvale sobitama. Paigutada võib kas esi- või tagaküljega ülespoole, kuid tuleks jälgida, et rahatähed moodustaksid korrektse ristküliku. Rahatähtede vahele võib jääda ka väike tühimik või need hoopiski veidi üksteisega kattuda.
Rahatähtede kollektsiooni on kõige parem eksponeerida raamituna.

Suuri rahatähti (näiteks nn katariinad) võib raamida ka üksikult või kahekaupa (esi- ja tagaküljega). Kui rahatähed on sobivalt paigutatud, võite nende ümber joonlaua ja nüri paberinoaga vajutada piirjoone, mis hiljem tuleb abiks rahade paigutamisel.

Seejärel tõstke rahad kõrvale samasse asendisse mis paberil. Kinnitage iga rahasedel taustale paarist punktist vähese kummiliimiga, nii et see ei hakkaks hiljem kalduma.

Puhastage raamiklaasi sisekülg, asetage taustapaber koos rahadega vastu klaasi, pange sellele mingi tugevam papitükk ja kinnitage peente väikesepealiste naeltega. Naelad suruge liistu sisse või lööge väikese haamriga mööda pappi libistavate liigutustega. Naelapead võib lõiketangidega ära napsata ja naelad maalriteibiga katta. Riputusaasad saab teha kirjaklambritest. Samuti võib raami ülaliistu sisse puurida riputamiseks väikesed avad, kuid ärge neid liistust läbi puurige.
Kuulus keisrinna pildiga sajarublane raamituna.