Saagige tumba kaks vastaskülge mõõtudega 40 × 36 cm ja kaks vahetükki, mis on neist kitsamad kahe kasutatava mööblikilbi paksuse võrra. Montaažiks vajate PVA-liimi ja puidukruvisid. Monteerimisel jälgige, et kitsamad tükid satuksid ikka vahetükkideks.

Tumba tõstmise teevad mugavamaks auk-käepidemed, mille tarvis tehke augud trelli otsa kinnitatud sobiva läbimõõduga augusaega. Põhjaks naelutage alla tavaline kolmekihiline vineer või tükk Soome pappi.

Külgede katmiseks lõigake riidetükk suurusega 150 × 55 cm. Keerake see kastile tihedalt ümber (parem pool sees) ja märkige ära traageldusjoon. Pärast traageldust proovige riiet kastile ülevalt alla peale tõmmata, vajadusel tehke korrektiive. Seejärel õmmelge riie õigest kohast kinni ja tõmmakse siis lõplikult kastile, nii et õmblus kulgeks täpselt tumba serval. Üle ulatuv 10 cm laiune riideserv keerake kasti sisse ja kinnitage klambripüstoliga. Sama tehke ka põhjaga. Põhja nurkadesse liimige kontaktliimiga mistratükid, et klambrid põrandat ei kriibiks.

Kaas saagige paksemast vineerist mõõtudes 36 × 36 cm. Riidetükk selle jaoks lõigake mõõtudes 55 × 55 cm. Sellele joonistage 36 × 36 cm ruut ja lõigake nurkadest välja täisnurksed tükid, jättes ka õmblusvaru ning ühendage seejärel nurgad õmblusega.

Nüüd tõmmake katteriie kaanele asetatud poroloonile ja kinnitage alt klambripüstoliga. Seejärel saagige mööblikilbist tükk, mis kruvitakse kaane alla. See peab vabalt mahtuma tumba sisse ja kaane fikseerima.

Kaane alla kruvitud mööbliplaat peab kaane fikseerima.

Huvitava tulemuse saate, kui õmblete kast-istme katteriide kokku kasutatud teksariietest või muust põnevast kangast.

Lastetoa tumba võib teha madalama, valides selleks rõõmsavärvilise katteriide või õmmelda peale aplikatsioonid.