Sepp lisas, et mitme vastuvõtu korraldamine aastas aitab kõrgkoolil kindlustada parimate õppurite vastuvõttu ja edaspidi tööle asumist tervishoiuvaldkonna ametikohtadele.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli kui tervishoiuvaldkonna töötajate koolitaja jaoks on õppurite vastuvõtt väga vastutusrikas tegevus. Eesmärk on saada õppima oma kõrgkooli parimaid, kes jäävad püsima valitud teel. Vastuvõtt koosneb mitmest voorust ning on üks osa kogu õppeprotsessist.

Kõrgkool on üks kahest Eesti tervishoiu kõrgkoolist, kus on võimalik õppida õendust, tervisedendust, farmaatsiat, optomeetriat, hambatehnikat, tegevusteraapiat, ämmaemandust ning kutseõppes erakorralise meditsiini tehniku, hooldustöötaja ja lapsehoidja õppekavadel.

Kõrgkooli missiooniks on koolitada innovaatiliselt ja kriitiliselt mõtlevaid tervisevaldkonna töötajaid. Kõrgkooli visiooniks on olla pidevalt arenev, siseriiklikult ja rahvusvaheliselt võrgustunud, kus sise- ja välispartneritega koostöös ning õppijaid kaasates lahendatakse aktuaalseid probleeme.

Täpsem info vastuvõtu kohta: www.ttk.ee