Meigi eemaldamine ei ole ju raske — meigieemaldusaine vatitupsu peale, veega ja vahendiga hõõruda ja nägu ongi puhas? Kuid nii lihtsalt see ei käi ja niimoodi talitades rikud oma näonaha ära. Need on 3 kõige levinumat viga, mille tegemist peaksid kindlasti vältima, kui tahad, et meigi eemaldamine su nahka ei rikuks.

Sinu meigieemaldusvahend on liiga karm

Näonahk tahab õrnu vahendeid ja kindlasti ei sobi meigi eemaldamise jaoks see sama dušigeel, mida kasutad oma keha pesemiseks. Osta endale õrn puhastusvahend, mis on mõeldud spetsiaalselt näonaha jaoks.

Sa ei niisuta oma nahka piisavalt

Meik maha võetud, nüüd on kõik korras ja võib magama minna? Ei. See on suur viga. Kui su nahk on terve päev olnud paksu meigikihi all, vajab see peale meigist vabanemist ekstra niisutust. Eriti oluline on see nende naiste jaoks, kellel on naturaalselt kuivem nahk. Tasub muretseda spetsiaalne niisutav näokreem.

Sa kohtled oma näonahka igas näo piirkonnas samamoodi

Kui sa veel ei teadnud, siis silmapiirkonnas olevale nahale peab eriti hoolikalt tähelepanu pöörama. Nahk on seal õrnem ja vajab rohkem hoolt. Selleks on olemas erinevad silmaümbruskreemid. Tavaline näokreem ei sobi sellele piirkonnale.

Allikas: Millennielle