Modellina töötav Abigail väidab, et tema veatu välimuse taga on 12 minuti pikkune “imedušš”. “See on minu viis hoida nahk pingul, lõõgastada keha ja meeli pingetest ning hoida nahk toonuses,” selgitas ta.

Abigail järgib 12 minuti pikkust rutiini, mille jooksul veedab ta kolm minutit kuuma vee all ja seejärel 30 sekundit külma all. Ta kordab seda iga päev kolm korda või vähemalt korra nädalaski. Iga duši all käimise või vannitamise järel värskendab ta end 30 sekundi värskendava, toniseeriva ja tugevdava jäise veejoaga. “Olen seda tänaseks peaaegu 30 aastat teinud ja ma ei kahtle, et just see on mu noorusliku välimuse taga, mistõttu on see ka mu üks lemmikuid nippe,” kinnitab ta. “Nii suvel kui ka talvel, vahet pole, kus riigis ma parasjagu viibin või kui külmaks veetemperatuur läheb, see on alati osa minu igapäevasest ilurutiinist.”

Lisaks jagas Abigail kuu alguses Instagramis veel üht kümne minuti pikkust hoolitsust. “Kui olin 14aastane, õppisin, et meresoolaga keha koorimine on nahale väga tervislik ja olen sellele tänaseni kindlaks jäänud,” rääkis naine. “Proovin 2-3 korda nädalas nahka koorida — see on suurepärane tujuparandaja, detoxi-laadne hoolitsus, tagab siidiselt sileda ja terve naha ning teeb rõõmsaks. See on lihtne rituaal, mida oma ellu mahutada. Masseeri oma niisket ja sooja nahka enda valitud kehakoorijaga või kasvõi liivaga. Hüppa vette või dušita see mõnusalt külma veega hiljem maha ja siis hõõru nahk rätikuga kuivaks. Niisuta nahka külmpressitud orgaaniliste õlidega ja parfüümita end eeterlike õlidega, mida armastad… ja ole valmis end imeliselt tundma.”