Paistab, et maailmakuulsaid staare selline ohverdus ei morjenda – tõenäoliselt ei jää kallitest iluprotseduuridest nende rahakotti olulist jälge. Vaatamegi üheskoos, mis on suurimad summad, mille superstaarid enda üles vuntsimiseks välja käinud on.

Céline Dioni õhuniisuti – 2 mln $


Kanada laulja Dion tellis endale Las Vegase hotellituppa kahe miljoni dollarilise õhuniisuti, et häälepaeltele mitte liiga teha. Hääle kõrval oli oluline ostuargument seegi, et kuiv õhk tema nahka ei kuivataks.

Madonna tselluliidivastane aparaat – 99 000 $


Tõenäoliselt oled isegi pead murdnud, kuidas küll Madonna veel 61-aastaseltki nii hea välja näeb. Tuleb välja, et pole siiski põhjust tunde peegli ees istuda ja end kuulsa lauljannaga võrrelda. Nimelt olevat laulja ostnud endale omal ajal 99 000 dollari eest tselluliidivastase aparaadi. Akustilist laineteraapiat kasutav seade eemaldab tüütud nahalohukesed nagu võluväel.

Rihanna soengud – 25 000 $ nädalas


Rihanna astub harva juuksurisalongist välja täpselt samasuguse soenguga. Vastupidi, stiil vahetub pikkadest paksudest lokkidest õlgadeni ulatuvate bob-lõikusteni. Kusjuures iluettevõtjaks hakanud lauljatar kulutab iga nädal oma isiklikule juuksurile 25 000 dollarit. Aastas teeb see ühtekokku rohkem kui miljon dollarit.

Mila Kunise rubiinidega näohooldus – 8900 $


Hollywoodi tuntumad näod juba armastavad end hellitada – eriti Mila Kunis. Näitlejannale meeldib hoida oma nahk noore ja värskena teemantide ja rubiinide näohooldusega. Kui tahad hoolitseda oma naha eest sama luksuslikult nagu Mila Kunis, tuleb selle eest paraku välja käia 8900 dollarit.

Serena Williamsi kümblus Eviani vannis – 6300 $


Serena Williams oli esimene inimene, kellel õnnestus sulistada maailma kõige kallimas vannis. Luksuslikuks vannitamiseks tuleb minna Miami Beachile Victori hotelli. Senikaua kui 1000 liitrit naturaalset Eviani allikavett oma ideaalse temperatuurini soojeneb, saab nautida lõõgastavaid hooldusi ja šampanjat.

Gigi Hadidi hirmkallis maniküür – 2500 $


Met Gala on üks võimsamaid kostüümi-show'sid, mida väisab igal aastal kuulsuste koorekiht. Kokku ei hoita isegi maniküürilt. Nii maksis Gigi Hadid 2016. aastal oma maniküüri eest 2500 dollarit. Hõbedaste kroomitud efektiga küünte all olid peidus kristallid. Küünetehnik Mary Soul põhjendas otsust panna iga Hadidi küüne tagaküljele kolm kristalli sellega, et pakkuda üllatusefekti – see tagas, et küüned nägid veatud välja mis tahes nurga alt vaadates.

Kim Kardashiani vampiiri-näohooldus – 1900 $


Põneva nimega vampiiri-näohooldus, mille käigus süstitakse inimesele näkku tema enda vereplasmat, saigi laiemalt tuntuks pärast seda, kui Kim Kardashian protseduuri omal nahal järele proovis. Esialgu ehk pisut hirmutavana näiv, kuid üha rohkem populaarsust koguv iluprotseduur maksab ei rohkem ega vähem kui 1900 dollarit.

Jennifer Lopezi platsentanäohooldus – 1200 $ nädalas


Kui oled unistanud sama säravast näolapist nagu Jennifer Lopezil, tasub arvesse võtta, et see pole kahjuks kuigi odav lõbu. Laulja kulutab inimplatsentaga näohooldustele nädalas ligikaudu 1200 dollarit. Protseduur ei pruugi esialgu just kuigi meeldiv paista, kuid usutakse, et platsentas leiduvad vitamiini- ja proteiinirikkad elemendid soodustavad naha uuenemist ning aitavad seeläbi naha tekstuuri tasandada.

Victoria Beckhami lambaplatsentaga näohooldus – 635 $ nädalas


Beckham on silma paistnud huvitavate näohoolduste valikuga. Nii nagu on teada, et parema näonaha nimel on ta kasutanud lindude väljaheiteid, armastab ta hooldada oma näonahka ka lammaste platsentaga. Lambaplatsenta aitab vältida suuremaid nahakahjustusi ja Victoriat vaadates paistab, et see täidab igati oma eesmärki.

Kate Middletoni mesilasmürgiga näohooldus – 325 $ kord


Middleton hellitab oma näonahka mesilasmürgiga, et noor välja näha. Olgugi et üks hoolduskord maksab ainult 325 dollarit, tuleb ühe untsi mesilasmürgi ekstraheerimiseks välja käia umbes 70 000 dollarit. Selle kõrval kahvatuvad isegi Victoria Beckhami ja Gwyneth Paltrow’ ilukulutused.

Allikas: harpersbazaar.com