Kui sa eelistad julget punast huulepulka, siis see tähendab, et sa oled julge, seikluslik ja kirglik ning piisavalt enesekindel, et kanda veatult välja huulepulk, mida paljud ei julge. Sa ei karda midagi ning isegi kui su huulepulk läheb laiali, parandad sa selle kiiresti ära ega tunne häbi.

Kui sa eelistad naiselikku roosat, siis see tähendab, et selle kandja on enamasti sõbralik, seltskondlik, aga ikkagi rahulikuma loomuga. Sinu iseloom on kõige atraktiivsem osa sinu juures ning sinu sõbrad armastavad sind väga.

Eelistad naturaalset tooni huulepulka või pigem heleroosat? See näitab, et sa oled armsalt lapsemeelne, aga täiskasvanulik samal ajal. Sa oled pigem vaikne, aga vajadusel suudad siiski enda eest seista. Sa tundud olevat väga arg, aga kui sa ennast avad, saavad inimesed aru, kui tore inimene sa tegelikult oled.

Kui eelistad aga tumedamat tooni, pruunikat või isegi musta, siis see tähendab, et sul ei ole mitte mingit probleemi näidata maailmale, et sinus on olemas tumedam pool. See võib mõnele inimesele tunduda eemalepeletavana, aga need, kes võtavad vaevaks näha sinu tumedama poole taha, saavad aru, et tegelikult oled sa väga südamlik inimene, kes on alati oma kallite jaoks olemas, sa lihtsalt ei viitsi raisata oma aega inimeste peale, kes seda väärt ei ole.

Allikas: YourTango