1. Viisakas ruudumuster

See klassikalises stiilis mantel on suurepärane investeering, sest garanteerime sulle: see ei lähe reaalselt kunagi moest ja saab aasta(kümne)teks su lemmikuks. Ruudumustrit saab hästi erinevate stiilidega miksida, mistõttu mantlit ostes keskendu eelkõige enda kehakujule ja sellele, millist lõiget kõige rohkem ihaldad.

2. Praktilised vatijoped

Sel hooajal ei ole vaja minna Otepääle suusatama, et saaksid vatijope selga tõmmata, vaid see on täiesti sobilik ka linnatänavatel kandmiseks. Praktilised — jah! Aga need võivad olla stiilsed ka. Pikemad variandid on suurepärased ka väga kõrbedate külmakraadide puhul.

3. Kunstkarusnahk

Kunstkarusnahast mantlid on soojad ja samal ajal ka äärmiselt stiilsed, sobides kandmiseks igale poole. Lisaks, kui keskendud mantlit ostes trendide asemel sellele, mis sulle päriselt meeldib, võid seda kanda aastaid. Kui karusnahast mantel on sinu jaoks liig, proovi lühikese jaki või sooja vesti kandmist.

4. Vööga mantlid

Vööga mantli juures on alati midagi nii šikki. See on elegantne valik, mis sobib igale naisele ja toob esile tema parimad omadused. Kuigi must, hall ja beež on alati klassikalised valikud, võib sel aastal mõelda ka millegi värvilise peale, et talvepäevadesse natukene rõõmu tuua.

Allikas: Woman & Home