Täpselt nagu kuulus moekunstnik Carolina Herrera on öelnud: “Mood ei peatu kunagi.” (Jah, isegi mitte ülemaailmse pandeemia ajal). Siin on 13 mugavat moetrendi, mida staarid praegu kodus kannavad:

1. Valge põimikutega kudum

Kas miski tundub veel mugavam kui põimikutega kudum? Vastus: tõenäoliselt mitte. Seega, kanna oma lemmikuid kampsuneid ka kodus töötades, kombineerides neid oma parimate retuuside või dressipükste ning karvaste sokkidega.

2. Mustrilised ratturipüksid

Ratturipükstest inspireeritud lühikesed retuusid on olnud moes juba mõnda aega ja kodus töötamine on selle trendi jaoks justkui loodud. Kanna neid kodus joogatades või kombineeri oma parima dressipluusiga, et panna kokku üks tõeliselt mugav outfit.

3. Ülisuured triiksärgid

Meestesuuruses triiksärk on olnud kõige šikim koduriietus ajast, kui näitlejanna Audrey Hepburn kombineeris selle ikoonilise silmamaskiga filmis "Hommikueine Tiffany juures". Kui soovid tunda end stiilsena, aga kanda samas midagi mugavat, on klassikaline triiksärk selleks ideaalne.

4. Sõlme seotud t-särk

Kõige lihtsam viis, kuidas oma tavaline t-särk natukene erilisemaks muuta? Seo see kõhu pealt sõlme. Kõik trenditeadlikud staarid ja moeblogijad teevad seda praegu.

5. Nahatooni retuusid

Unusta musta värvi retuusid! Kõige trendikamad on nüüd hoopis beežid ja nahatooni retuusid, mida kombineerida ülisuure t-särgi ja mugavate sussidega.

6. Dressikomplektid

Olgem ausad: laisad tüdrukud võivad nüüd väga rõõmsad olla, sest dressid on kindlasti popimad kui kontsakingad. Ole nagu Victoria Beckham ning kanna ühevärvilisi dressipluusi ja -pükse, olgu need siis valged, hallid, beežid või hoopis mustad.

7. Naba-kampsunid

Kampsuneid ei pea kandma enam kõigest kleidi peal, kui toas on liiga jahe. Moekad naised kannavad neid nüüd ka n-ö naba-kampsunina topi asemel. Kombineeri oma lemmik pehme ja lühike kampsun parimate teksa- või dressipükstega.

Allikas: The Everygirl