Kes on elu jooksul vannipomme vannis kasutanud, teab, kui lahedaid efekte need veepinnal loovad ja millist lõõgastust need pakuvad, aga keegi meist poleks vist õnnelik, kui oleme värskelt juuksuris käinud ja peale vannitamist on meie juuksed hoopis teist tooni. Aga just nii juhtus Gabbiel, kes peale vannitamist otsustas oma juuksed fööniga ära kuivatada ja avastas neilt siis roosakad alatoonid.

Gabbie andis endast parima, et roosakas toon juustest välja saada. Ta oli just möödunud päeval käinud juuksuris, kus maksis värskelt blondeeritud juuste eest 60 inglise naela. "See värv ei tule välja. Mulle on soovitatud lasta sel loomulikult ära tuhmuda," tunnistas naine.

Gabbie võttis ühendust ka Lushiga, kust pakuti talle šampooni, mis võiks aidata värvist lahti saada, aga samal ajal hurjutas klienditeenindus naist, et ta poleks pidanud minema vanni, kui vannipomm veel vees "sisises". Viimast Gabbie enda sõnul ei teinudki. "Lisaks küsisid nad mult eelnevalt veel tšekke, et ma tõestaks, et olen selle vannipommi ikka päriselt ostnud," lisas ta.

Lushi kodulehel maksab Gabbie kasutatud limiteeritud kogustes müüdav Luxury Lush Pud vannipomm 4.95 naela (Eesti poes 7.5 eurot) ja kosmeetikabränd soovitab seda kinkida kellelegi erilisele. Näiteks mõnele oma blondile sõbrannale, kes unistab roosadest juustest?

Lush ise pole olukorda veel kommenteerinud.

Vaata ka fotosid Gabbie juustest SIIT.