Ei mingit suveseelikut ja nabapluusi enam, ilmad on läinud jahedamaks ja aeg on otsida oma lemmik talvemantel, soe sall ja kontsaga saapad taas kapist välja. Ja ehk tuua oma ellu ka üks neist uutest mikrotrendidest, mis on vallutamas naiste südameid?

1. Soojad ja tagasihoidlikud värvitoonid

Tänaseks sa vast juba tead, et tagasihoidlikkus ei tähenda ainult helebeeži ega valget, vaid sinna hulka kuulub päris mitu värvitooni nagu helepruun, tumebeež, sinepikarva kollane jms. Sügisel on igati kohane neid üksteise otsa kuhjata, sest usaldame sind, et suudad need jätkuvalt moekalt kokku kombineerida.

Millistele riietele aga keskenduda? Äkki mõni stiilne pükskostüüm, õrn kudum, klassikaline särk-kleit, loomamustriline sall või ussinahast käekott? Ja miks mitte ka 70ndate mõjutustega päikeseprillid?

2. Julge ja enesekindel koolitüdruk

Sel sügisel unusta ära nohikuliku koolitüdruku stiil ja ole hoopis see tšikk, kes alati peale tunde jäeti. Ole see tüdruk, kes ei karda vastu vaielda ja enda eest ise otsuseid teha. Aga kuidas seda riietega väljendada? Heida korralik valge triiksärk nurka ja vali hoopis mõni põnevate detailidega triiksärk või mugav t-särk. Miksi sinna hulka ka natukene tänavastiili, näiteks mõned stiilsed ketsid ja värvikirev kampsun. Sinu rõivastuse märksõnaks peaks olema "huvitav", aga siiski ka pisut "korralik".

3. Roosakas põsepuna

Päikesepuuder on moest väljas ja nüüd on meie südamed vallutanud hoopis roosa põsepuna, mis jätab nahale õrna kuma. Ära karda seda ka silmalaugudel kasutada ja mis põhiline: sinu meik olgu võimalikult loomulik!


Allikas: Coveteur