Kindlasti on ka sinu elus olnud mõni erilisem sündmus või lihtsalt selline päev, mil soovisid end keskmisest rohkem üles lüüa. Võimalik, et tegid endale mälestuseks valminud jumestusest ka foto ja nüüd on õige aeg seda maailmale näidata!

Nimelt loosime ühele meie lugejatele kõige rohkem meeldinud fotot jaganud inimesele välja ahvatleva kotitäie essence'i meigitoodetega, mille abil saab veel rohkem meigiga katsetada. Põnev, või mis?

Õnneliku võitja loosime välja juba saabuval kolmapäeval, 28. oktoobril. Võitjaks saab kõige rohkem hääli saanud foto postitaja.

Auhinnamäng on lõppenud! Sel korral osutus õnnelikuks võitjaks Maret K. Palju õnne! Võtame sinuga ühendust, et kinkekoti sinuni toimetada.

Mis peitub kinkekotis?

essence sügis/talv 2020 uuenenud kollektsioonist leiad unikaalsed ja inspireerivad meigitooted nii loomuliku kui ka väljendusrikka meigi jaoks. Valikus on naturaalsed jumestustooted, volüümi andvad ripsmetušid, mis püsivad peal 24 tundi ning säravad lauvärvitoonid, mille abil on võimalik igal ilukuningannal võluda endale lemmikjumestus minimaalse ajaga.

essence ilupakis on:

  • HELLO, GOOD STUFF! tootesarja näoseerum, toonitud ilukreem ja 3in1 näosprei. Selle sarja teeb eriliseks see, et tooted sisaldavad vähemalt 90% naturaalseid koostisosi, on vegan ning vabad mikroplastist, parabeenidest, polüetüleenglükoolist (PEG) ja mineraalõlist.
  • 24ever ripsmetušš. Uus ripsmetušš lisab dramaatilist volüümikust ning püsib peal 24 tundi. Samal ajal see toidab kanepi-, mandli- ja jojobaõli ning E-vitamiiniga ripsmeid, saavutades sügavmusta tooniga ripsmete lopsakuse.
  • tiny tip lainer veekindel. Kauapüsival silmalaineril on peenike otsik, et luua äärmiselt täpseid lainerijooni.
  • kulmupumat + pintsel. Võimaldab kergelt kulme täita ning tänu kompaktsele pakendile on seda kerge kodust lahkudes kaasa võtta.
  • Lash Princess kunstripmsed. Loomuliku välimusega kunstripsmed, koos ripsmeliimiga, teeb ripsmete paigaldamise lihtsaks.
  • this is me. poolläikega huulepulk ja täpne huulepliiats sobivad kokku nagu valatult. Nendes sisalduv toitev kastoorõli imendub õrnalt huultesse ja teeb need ülipehmeks.
  • Kauapüsiv huulepulk. Ülikerge ja toitva koostisega huulepulk annab huultele intensiivse värvuse ilma neid kuivatamata.
  • Pretty Natural hüdreeriv jumestuskreem. Sulgkerge ja kauakestev hüaluroonhappe ja aaloe veraga kooslus tagab 24 tunni jooksul niisutuse ja loob samal ajal loodusliku matt-viimistluse kogu päevaks. Välja töötatud koos essence’i meigitoodete tarbijatega.
  • essence extreme GEL pealislakk. Läikiva lõpptulemusega ja geellakki imiteeriva viimistlusega pealislakk, mis tagab küünelaki märgatavalt pikema vastupidavuse.
  • essence sihne last & go! küünelakk uues kaunis roosas toonis.