Uudis avaldati täna õhtul Cannes’is toimunud amfAR galal, mille punasele vaibale saabusid üheskoos Giambattista Valli, H&Mi loovnõustaja Ann Sofie Johansson, modell ja teletäht Kendall Jenner, moeikoon Chiara Ferragni, Hiina laulja ja näitleja Chris Lee, Itaalia seltskonnastaar Bianca Brandolini d’Adda, USA artist H.E.R. ning USA näitleja Ross Lynch. Tähed kandsid “Giambattista Valli X H&M” limiteeritud eelkollektsiooni glamuurseid isutekitajaid.

Esimest korda on moeaustajatel võimalus saada kollektsioonist koheselt osa, sest punasel vaibal esitletud rõivad jõuavad valitud kauplustesse ja e-poodi müügile juba ülehomme 25. mail. “Giambattista Valli x H&M“ põhikollektsioon lansseeritakse 7. novembril.

„Mul on selle koostöö üle väga hea meel. H&M annab mulle võimaluse tuua oma stiili-visioon ja ilupidu suurema publiku ette. Meie eesmärk on jagada oma pühendumist ilule, olla osa inimeste õnnehetkedest ja aidata sütitada armastuslugusid kõikjal maailmas,“ räägib Giambattista Valli.

„Oleme äärmiselt põnevil, et saame Giambattista Valliga koostööd teha. Ta on kõrgmoe vaieldamatu meister ja suudab luua eriti meeldejäävaid siluette. Tema disainikäekirja toomine klientideni on unistuse täitumine. Me ei jõua ära oodata, kuidas kaunile kollektsioonile reageeritakse,“ räägib H&Mi loovnõustaja Ann-Sofie Johansson.

“Giamba on mu hea sõber ja paljud mu punase vaiba valikud on seotud tema loominguga. Just seetõttu tekitab tema koostöö H&Miga minus elevust. Cannes’is amfAR galal tema võrratu kleidi esitlemine on iga Valli-tüdruku unelmate täitumine,” jutustab Chiara Ferragni.

"Mul on hea meel kanda amfAR galal ühte kollektsiooni "Giambattista Valli x H&M” esimestest esemetest. See kleit on imeline, dramaatiline ja tuliselt naiselik — ma ei jõua ülejäänud kollektsiooni nägemist ära oodata,” tõdeb Kendall Jenner.

Giambattista Valli sündis ja kasvas Roomas, kuid asutas omanimelise brändi 2005. aastal hoopiski Pariisis. Tema moeuniversum pakub nii valmisrõivaid, kõrgmoodi kui ka aksessuaare. Vallile on koostöö H&Miga esimene omataoline ja lisaks on see ka disaineri esimene katsetus meesterõivaste valdkonnas.

"Giambattista Valli x H&M“ eelkollektsioon jõuab piiratud kogustes müügile 25. mail. Eelkollektsiooni enneolematult kaunid rõivad annavad fännidele aimu põnevust tekitava koostöö põhikollektsiooni stiilsetest nüanssidest. Eestis saab eelkollektsiooni osta e-kauplusest hm.com alates kell 11.00.

Vaata galeriist, millised tooted müügile jõuavad!