Kuulsuste stilisti Anthony McGrathi sõnul on Kate'i stiil viimaste aastate jooksul oluliselt muutunud ja näitab selgelt, kuidas ta valmistub oma abikaasa, prints Williami kõrval riiki juhtima.

Näiteks on McGrathi sõnul rambivalguse aastatel olnud Kate'i stiil üsnagi konservatiivne. "Olgu selle põhjuseks soov end kuninglikule perele tõestada või see ongi tema isiklik stiil, kes teab, aga ta ei kanna pea kunagi midagi liiga riskantset. Siiski, peale prints Williamiga abiellumist ja ametlikult kuninglikku perekonda pääsemist on ta rõivad muutunud veelgi tagasihoidlikumaks," selgitab stilist. "Ta pidi unustama flirtivad ja lendlevad kleidid, liibuvad minid ja dekolteega õhtukleidid. Selle asemel kannab ta seelikuga kostüüme ja mantelkleite, mis on muutunud ta garderoobi võtmeesemeteks ja mida ta sageli avalikel kohtumistel kasutab."

Lisaks on stilisti sõnul Kate'i lemmikuteks ka erivärvilised A-lõikelised kleidid, dekoratiivsed peakatted ja kinnise ninaga kingad.

Sellegipoolest kiidab stilist Kate'i, sest viimane on jäänud läbi aastate enda stiilile üsnagi kindlaks. "Aeglaselt, aga kindlalt on ta arendanud oma stiili aastate jooksul edasi ja tema stiil sobib ilma igasuguse kahtluseta tulevasele kuningannale," kinnitab McGrath.