1. Kui kasutad meigi eemaldamiseks niiskeid salvrätte, loputa nahk hiljem ka veega üle

Professionaalne jumestaja Mia Hawkswell kinnitas, et naha eest hoolitsemine on väga oluline ning sa peaksid ekstra keskenduma just ripsmetuši ja silmalaineri eemaldamisele, sest need põhjustavad ärritust. Seetõttu alati niisketest salvrättidest ei piisa.

2. Ära blondeeri juukseid kodus!

Kuulsuste stilist Anthony Nader paneb südamele, et kui sa ei taha näha välja nagu porgand, loobu vesinikku sisaldavatest toodetest. Lõpuks pead niikuinii oma juuksurile helistama ja hakkama tehtut parandama. "Kui soovid, et su juuksed oleksid heledamad, ära jama. Jõuad lõpuks niikuinii salongi ja kulutad veel rohkem oma raskesti teenitud raha," selgitas ta.

3. Kui oled ookeanis ujunud, loputa juuksepikendused duši all puhtaks

Stilist Alan Lawoud tunnistab, et kuuleb sageli, et paljud naised ei hoolitse oma juuksepikenduste eest. "Oluline on loputada nii oma päris juuksed kui ka pikendused peale ookeanis ujumist puhtaks," soovitas ta. "Soolane ookeanivesi kuivatab juuksepikendusi ja mõjutab väga nende kvaliteeti."

4. Sinu nahahooldusrutiin lõppegu dekoltee, mitte näoga

Kuulsuste kosmeetik Melanie Grant rääkis, et vahel naised unustavad, et lisaks näole ja kaelale on väga oluline hoolitseda ka oma büsti eest.

Ja kui soovid säravat tulemust, siis selleks pole vaja kulutada sadu või tuhandeid eurosid. Oluline on lihtsalt nahka regulaarselt niisutada ja koorida.

5. Päikesekaitse olgu sama oluline nagu naha puhastamine

Nahaekspert Zoe Devine kurtis, et naised unustavad sageli oma nahka kaitsta, aga just päike põhjustab naha vananemist ning pigmendilaikude teket ja ebaühtlast nahatooni. Selleks pole vaja, et veedaksid tunde päevitades, vaid piisab ka, kui lähed pesu õue kuivama riputama või koeraga jalutama ning unustad enne päevituskreemi nahale määrida.