Seetõttu tekkis meil küsimus: mis oleks, kui me kõik loobuksimegi edaspidi meigist? Siin on 7 (pigem positiivset) asja, mis sellega kaasneda võib:

1. Sa võid end esialgu ebakindlalt tunda

Me teame, mida sa mõtled: kas sa näed väsinum välja? Või vähem atraktiivne? Kas su töökaaslased märkavad seda läbi videokõnede? Võimalik, et mitte keegi ei pane seda tähele. Ja kuigi alguses võib meigita olek ebakindlust tekitada, mööduvad need hirmud üsna kiiresti, kui mõistad, et sul on iga hommik ekstra pool tundi, et lihtsalt kohvi nautida ja näiteks raamatut lugeda.

2. Võid olla vähem stressis

Olgem ausad, ilurutiinist kinni pidamine on paras katsumus. Kas su jumestuskreem jäi kuidagi ebaühtlaselt nahale? Kas ripsmetušš määris laud ära? Kas lainerijoon ikka on mõlemal silmal samasugune? Meigist loobumine vabastab sind ka sellest üleliigsest stressist.

3. Su nahk võib muutuda klaarimaks

Lisaks jumestuskreemile ja peitekreemile ja põsepunale katab su nahka tavapäraselt üsna mitu kihti erinevaid meigitooteid ning, kui me nüüd päris ausad oleme, siis ega alati ei õnnestu neid õhtuti korralikult eemaldada, või mis? See aga tähedab, et see mustus ummistab ära su poorid ja tulemus on üsna kiiresti nahal näha. Lase nüüd oma nahal puhata ja avastad juba paari päeva pärast, et kõik on kuidagi klaarim ja tervem.

4. Võimalik, et näed isegi noorem välja

Ja seda eriti juhul, kui su nahka katab alati üsna paks kiht meiki. Need pisikesed tedretähnid ja punetus põskedel, mida jumestuskreemiga alati peidad, muudavad sind tegelikult hoopis nooremaks.

5. Ja võimalik, et näed ka oma nahahooldusrutiiniga rohkem vaeva

Kui sa ei kanna meiki, soovid ju jätkuvalt, et näeksid ka ilma selleta võimalikult hea välja, või mis? Seega, otsi nüüd välja kõik need maskid, mille tegemiseks sul kunagi piisavalt aega ei ole, ja ära unusta ka SPF päikesekaitsefaktoriga kreemi kasutada. Su nahk tänab sind hiljem!

6. Hakkad ka oma juukseid rohkem hindama

Lihtsalt seetõttu, et sa oled otsustanud meigi kandmisest loobuda, ei tähenda veel, et lased end üleüldse täiesti käest. Lisaminuteid, mis meikimisest loobudes teenid, võid kasutada hoopis oma juuste eest hoolitsemiseks.

7. Äkki avastad, et sa ei vajagi meigitooteid (või vajad neid senisest vähem)

Kui oled mõnda aega ilma meigita olnud, võib selle kandmine esialgu hoopis veider tunduda. Ja nii võidki paksu kihi jumestuskreemi asemel kasutada hoopis natukene peitekreemi. Või suitsusilma asemel leppida õrna kihi ripsmetušiga. Üks on kindel: su mina-pilt muutub.

Allikas: PureWow