Niiske rätik silmade alla

Selle jaoks pane märg rätik külmutuskappi igal õhtul enne magama heitmist, hommikul pane see silmade alla. Samuti võid sa proovida maski teha jääkuubikuga, mis toimib samal moel. Mõlemad vahendid on tõhusad ja aitavad põletikku alandada. Hoia maski peal viis minutit.

Teelehed

Hoia teelehti (joodava tee lehti) külmutuskapis ja kui nad on mõnusalt külmad, siis hoia neid 20 minutit silmade peal. Selle aja jooksul ole pikali. Peale 20 minuti möödumist loputa silmad. See mask aitab silmade ümber olevate rõngaste vastu.

Kurgiviilud

Kui sa oled teinud teelehemaski oma silmadele, võid sa pikendada seda kurgimaskiga. Pane kümneks minutiks silmadele kurgiviilud. Kurk sisaldab palju vett ja aitab nahka niisutada ja muudab selle pehmeks.

Aaloe massaaž silmade ümbrusele

Võta natuke aaloe geeli ja masseeri sellega õrnalt silmade ümbrust. Ära unusta pärast loputada külma veega. Aaloe niisutab ja toniseerib nahka.

Kookosõli massaaž

Sega natuke kookosõli mandliõliga ja masseeri õrnalt silmade ümbrust. Lase seejärel mõjuda 20 minutit ja loputa.

Mida teha, kui tumedad silmaalused ei kao?

Kui tumedad silmaalused siiski ei kao, on see kahtlemata märguanne, et su keha vajab rohkem puhkust.

Ära unusta, et öösel peab magama vähemalt 7 tundi, see on kõige tõhusam vahend, mis aitab tumedate silmaaluste vastu. Samuti ära unusta niisutavat silmaümbruste kreemi, mis aitab nahal taastuda stressist.

Samuti ei tohi unustada õige toitumise tähtsust: söö tervislikult puu- ja juurvilju ning joo vähemalt 2 liitrit vett päevas ja ole aktiivne, ära unusta teha sporti. Ära tuleb loomulikult unustada kohv, suits ja alkohol. See ei ole mitte ainult kasulik su silmade ümbrusele, vaid ka kogu organismile!

Allikas: Kodused Lood