Suured ehted

Kui sa suudad mõne suure ehte neutraalse kostüümiga välja kanda, oled sa väga moeteadlik. Enamik inimesi seda ei ole. Suured ehted jätavad sinust võltsi mulje, nagu sa oleksid terve oma garderoobi kuskilt Türgi turult muretsenud, kus müüakse tohututes kogustes järeletehtud kaupa. Panusta pigem väikestesse, aga silmapaistvatesse kvaliteetsetesse ehetesse.

Halvasti istuvad riided

Ei ole midagi koledamat kui naine või mees, kes kannab riideid, mis talle üldse ei sobi. Olgu need siis liiga kitsad või vastupidi, väga lohvakad. Panusta riietele, mis toovad välja neid kohti sinu kehal, mille üle oled sa ka ise uhke. Siis paistab ka teistele välja, et sa oled enesekindel.

Liiga palju aksessuaare

Õigesti paigutatud aksessuaarid kaunistavad inimest. Tihtipeale aga inimesed pingutavad nendega üle, kandes ebasobivaid ja liiga suuri detaile oma kehal või riietusel. Lihtne kuldreegel on, et kanna ühe riietuse juures ühte aksessuaari. Siis on kindel, et sa ei pinguta kogemata üle.

Odav käekott

Enamasti näebki odav käekott odav välja. Kuna naised kasutavad käekotti igapäevaselt, siis see on üks asi, kuhu tasub ikkagi rahaliselt panustada. Muidugi võib leida ka väga ägeda käekoti, mis ei maksa üldse palju raha, kuid siis võib kvaliteet kannatada.

Väljapaistev või valet värvi rinnahoidja

Iga naine peaks kursis olema selle lihtsa tõega, et valge pluusi all kantakse valget värvi rinnahoidjat ja musta pluusi all musta. Kuid tihti võib näha, et inimesed eiravad seda tõde ja vaatepilt on üpris kole. Samuti ei ole just ilus vaadata, kui kellegi rinnahoidja paistab kleidi alt välja.

Allikas: not Jess Fashion