Prantsuse naised eelistavad kanda klassikalisi riideid, mille hulka kuulub näiteks hea lõikega valge särk, hästiistuv bleiser ja klassikalised mustad kontsakingad. Lisaks armastavad nad väga teksapükse ja portaali Who What Wear kolumnist Marissa Cox, kes kolis möödunud aasta septembris Pariisi, tunnistas, et ta on just seal linnas elades hakanud avastama, kui hästi talle sobivad sirge lõikega teksad (prantslannade lemmikud). Kuigi ükski prantslanna ei kavatse neist loobuda, siis pariislannad armastavad hetkel veel üht kindlat stiili teksapükse kanda.

Nimelt on globaalse moeplatvormi Lyst andmetel prantslannade seas hetkel väga trendikad kõrge värvliga ja alt laieneva sääreosaga teksad ning nad otsivad netiavarustest seda stiili praegu 68% sagedamini kui varem. Ja kõige populaarsem bränd, mida nad eelistavad? Muidugi Jacquemus!

Tegelikult on ka väga hea põhjus, miks selline siluett praegu nii popp on — see teeb iga kehatüübi kaunimaks! Kõrge vöökoht aitab sul oma keskkohta esile tuua ja laiad sääred tasakaalustavad puusi ning pikendavad jalgu.