Ta ei söö kunagi valmistoitu ning valib võimalusel alati mahetoidu. Jenniferi lõunasöögiks on tavaliselt lõhe ja salat, brokoli,paprikad ja suvikõrvits on ta lemmikud ning muidugi lehtkapsas ja kõrvitsaseemned. Ja loomulikult kvaliteetne oliiviõli. Õhtusöögiks on alati valgurikas toit: kana puertoriiko moodi või sealiha koos kinoa ja jamsiga.

Snäkid on alati käepärast ja snäkid on alati tervislikud. Kuigi kiirustades ja näljasena on väga lihtne haarata küpsiste või krõpsude järgi, on Jenniferil alati kaasas puu- ja köögiviljad või pähklid.

Ta patustab oma lemmikutega - šokolaaditükkidega jäätise või -küpsistega. Väga mõistlik - isu saab täis ja siis ei tekigi seda tunnet, et elad pideval dieedil ja kõik hea on keelatud. Isudega võitlemiseks tarbib ta proteiinijooke, mis tekitavad täiskõhutunde pikemaks ajaks.

Ta varieerib treeninguid. Tõenäoliselt ei ole sul võimalik endale lubada iga treeninguliigi jaoks eraldi personaaltreenerit, aga seda võid ise küll teha, et ei jää ainult ühte trennirutiini kinni. Vaheta rütmi, stiili, intensiivsust, kasvõi spordiklubi - peaasi, et oleks alati lõbus!


Kolm asja, mida Jennifer ei puutu, on kofeiin, alkohol ja nikotiin. Kui kohviisu peale tuleb, on see alati kofeiinivaba.

Ja veel üks oluline märksõna: Jennifer ei päevita! Puhkusereisidel ja päikese käes viibides on ta alati tugevatoimelise päevituskreemiga kaetud. Tark naine teab, et kõik need faktorid kiirendavad naha vananemist.