Võta kasvõi kultuslik YSL'i Touche Eclat peitepliiats, mida paljud naised kasutavad tumedate ringikeste ja muude iluvigade varjamiseks. 22 aastat peale originaaltoote lansseerimist, tõi YSL turule uue Touche Éclat High Coverage Radiance peitekreemi, avaldades, et originaaltoode ei olegi mõeldud tegelikult iluvigade peitmiseks, vaid hoopis teatud nahapiirkondade "helendamiseks".

Mida me siis veel valesti oleme teinud? Need on suurimad iluvead, mida ka sina tõenäoliselt teadmatusest teed.

1. Ära loputa oma juukseid kuuma veega

Kuigi stressirikka päeva lõpus pole midagi paremat kuumast dušist, tuleks vee temperatuuril siiski silm peal hoida. Nimelt, kui su juuksed muutuvad kiiresti rasuseks, tuleks juuste pesemisel kasutada hoopis pisut jahedamapoolset vett.

2. Juukseõli ei tohiks kasutada enne stiliseerimist

Katkistele juustele hooldava juukseõli kandmine võib ju tunduda hea idee, aga kui sa kavatsed kohe ka juukseid föönitada või sirgendada, siis oota. Kui kuumtöötled õliseid juukseid, kahjustad neid hoopis rohkem.

3. Päikesepuudrit ei tohiks kasutada kontuurimiseks

Kui su päikesepuudri sees on ka pisikesi säravaid osakesi, ei sobi see kontuurimiseks. Kontuurimise puhul kujundatakse nägu ja lisatakse sellele varje, mistõttu peaksid kasutama kauni tulemuse saavutamiseks hoopis täiesti matti puudrit või kreemi. Säravate osakestega päikesepuuder jäta kõrgematele kohtadele nagu põsesarnad ja nina, et neid rohkem esile tuua.

4. Silmakreemi ei ole vaja kanda üle terve silmalau

Kui kasutad silmakreemi nii, et määrid seda igale poole, teed pigem halba kui head. Esiteks tuleks silmakreemi määrimise asemel hoopis tupsutada, sest silmi ümbritsev ala on õhema nahaga, õrnem ja ärrituste suhtes vastuvõtlikum. Teiseks, silmakreemi peaks kandma ainult silmade alla, sest need on sageli sügavalt niisutavad ja tõstavad nahka ning võivad laugudele kandes jätta hoopis mulje nagu su silmaümbrus oleks paistes.

5. Meigikäsnu tuleks kanda niiskena

Sa ei saa aru, miks need munakujulised meigikäsnad nii populaarsed on? Võimalik, et sa lihtsalt ei tea, et neid tuleks enne kasutamist niisutada, sest ainult nii saad luua veatu tulemuse.

Allikas: The Sun