Kulmuekspert Hannah Mutze jagab viis head trikki naistele, kes näevad pidevalt vaeva oma kulmude korda tegemiseks.

Kammi oma kulme

Selle jaoks on lihtsalt vaja hambaharja. Kammi oma kulme nende kasvusuunas, sest see tegevus stimuleerib neid ja nad võivad selle tulemusel hakata rohkem ja tihedamalt kasvama.

Tee mitu kihti

Kui sa pead endale kulme joonistama, sest sinu enda kulmukarvad on niivõrd heledad või on sul neid mingil põhjusel liiga vähe, siis tee seda mõistlikult. Praegu on müügil häid kulmutooteid, kus on mitu harjakest ja pliiatsit ühes. Alusta näiteks pliiatsist, et õige kuju ette joonistada, siis kasuta kulmupuudrit ja lõpetuseks võib-olla kulmugeeli, kui on vaja.

Kontrolli regulaarselt oma kulmupliiatsi tippu

Kui sa kasutad igapäevaselt kulmupliiatsit oma kulmude joonistamiseks, siis terita ka seda regulaarselt. Muidu on tulemus liiga hajutatud või hoopis liiga tume, sest kuna ots ei ole piisavalt terav, surud sa seda kogemata oma kulmule liiga tugevalt.

Kaalu püsimeiki

Kui sa ei taha iga hommik kulutada mitmeid minuteid oma kulmude joonistamise ja toonimise peale, siis kaalu püsimeigi varianti. Salongis tehtavad kulmud püsivad tavaliselt peal umbes aasta aega, enne kui hakkavad kuluma. Leia endale parim variant ja enne selle tegemist uuri piisavalt erinevaid variante.

Kasuta veekindlaid tooteid

Et sa ei peaks õues olles heitlike ilmadega muretsema oma kulmude kulumise pärast, siis vali endale kasutamiseks veekindlalt tooted. Nendega ei ole muret, et kuskile vastu minnes tõmbad sa endal kogemata pool kulmu maha.

Allikas: Daily Mail