Kas mäletad, millal sa enda riideid ise valima hakkasid?

Ma ei mäleta täpset iga, kuid tean, et armastus riiete ja kostüümide vastu algas mul juba väga noores vanuses. Mäletan, et vahetasin riietust iga natukese aja tagant, et mitte liiga kaua ühte komplekti kanda.

Milliseid riideid sa lapsena peamiselt kandsid?

Minu rõivavalik oli väiksena pigem tütarlapselik. Kleidikesed, kampsunid ja sellised korralikud riided. Mäletan, et olin oma esimeste krõpsudega botaste üle tohutult õnnelik ning tahtsin neid absoluutselt igal pool kanda.

Kas sul on lapsepõlvest meeles mõni rõivaese, mis nüüd ehk itsitama paneb?

Püksseelik! See oli lihtsalt elu kõige lahedam asi!

Millal su praegune riietumisstiil välja kujunes?

Hakkasin enda stiilile rohkem rõhku panema, kui olin umbes 13-aastane. Muutusin kõvasti julgemaks, kui taipasin, et teistsugune soeng muudab mind omapäraseks ja ma ei peaks seda häbenema. Katsetasin palju erinevaid stiile ja proovisin ise ka aksessuaare teha. Mäletan, et tegin endale kõrvarõngad: neoonroosa Barbie jalanõu rippus ühes ja diskokera teises kõrvas. Avastasin, et hästi äge on vanadel prillidel klaasid eemaldada, prilliraamid ära värvida ja sinna erinevaid kujukesi peale liimida.

Kust sa praegu oma riideid peamiselt ostad?

Peamiselt ostan riideid taaskasutuskeskusest ja erinevatelt kirbuturgudelt, kuid hoian end kursis ka kiirmoega ja võimalusel külastan erinevaid moeshowsid.

Osale ka Naisteka ja Moekuulutaja auhinnamängus ning võida uhke kinkekott: AUHINNAMÄNG: jaga meiega mälestust mõnest trendist, mis sulle eriliselt meelde on jäänud ja võida moodne kinkekott!

Moekuulutaja toimub sel laupäeval ja pühapäeval, 10. ja 11. märtsil Tartu Kaubamaja keskuses. Laura Prits esineb koos oma bändiga Ziggy Wild pühapäeval kell 12.30, 13.30 ja 14.30. Üritus on kõikidele tasuta.