Ja see kõik on väga tore, aga kas teadsid, et järjest rohkem eelistavad juuksurid lõigata hoopis kuivi juukseid? Ja see on midagi, mille üle kindlasti kõik lokkis juustega naised rõõmustavad, sest ainult nii saab juuksur päriselt aru, milline on su juuksetekstuur ja kuidas juuksed peale lõikust langevad.

Juuksestilist Jon Reyman usub, et tegelikult on kuivlõikusest kõigil kasu. “Ma lõikan juukseid kuivana, sest siis saan ma täpselt aru, mis toimub,” selgitab ta. “Kui ma lõikan neid märjana, ei tea ma, millised nad tegelikult kuivana on. Seega, kuivana lõigates saan paremini aru, kui pikad ja tihedad su juuksed tegelikult on.”

Tal on ju tegelikult õigus: kui su juuksed on märjad, ei ole võimalik täpselt öelda, kui pikad või paksud need tegelikult on ning see kõik mõjutab seda, millise soenguga sa salongist väljud. “Ma ei laseks kellelgi lõigata juukseid märjana, sest siis lõigatakse need lühemaks, kui tegelikult vaja,” teab Reyman. “Kuivana lõigates näen ma juuksetekstuuri. Kui need on märjad, proovin ma seda ära arvata.”

Allikas: Well+Good