Sussexi hertsoginna on tuntud oma sasise krunni ja päikesepuudri kasutamise poolest, aga ta kasutab ka üht huulepliiatsi trikki, mida sa tõenäoliselt kunagi märganud pole.

Huulepulga kasutamine pole midagi uut, kuigi sel tehnikal on mõne inimese jaoks pisut halb maine (aitäh 90ndad), aga hiljuti on hakanud naised seda toodet taas kasutama, et oma huuli visuaalselt täidlasemaks võõbata. Meghan on seda teinud aga nii tagasihoidlikult, et me vaevu märkasime seda, kuid see annab talle veelgi rohkem plusspunkte loomuliku väljanägemise saavutamisel.

Kuulsuste meigikunstnik Nikki Wolff andis Popsugarile nõu, kuidas huulepliiatsit kasutada võiks ja näha on, et Meghan neid nippe juba teab.

Kuidas jätta huulepliiatsi abil mulje, et su huuled on täidlasemad?

Wolff soovitas: "Vali huulepliiats, mis on üks toon tumedam sinu naturaalsest huuletoonist ja tõmba teritatud pliiatsiga kergelt üle oma loomuliku huulekontuuri, keskendudes eriliselt just huulte keskosale. Äärtes jää aga naturaalse huulekontuuri juurde. Ainult keskosale keskendudes lood kaunima efekti."

Kui kaugele üle huulepiiri tohib minna?

See oleneb sinu enda huuletoonist. Wolff selgitas: "Alusta oma naturaalse huulepiiri lähedalt ja suurenda volüümi järk-järgult, et tulemus jääks loomulik."

Kuidas tagada, et huulepliiats püsiks?

Kui soovid, et su huulepliiats püsiks tunde, kuula seda meigikunstniku nippi: "Puhastele huultele kantud pliiats püsib hästi, kuid väldi liiga läikiva toote kandmist selle peale, et see püsiks veelgi kauem."

Kuidas leida enda nahatooni jaoks täiuslik huulepliiats?

"Heledama naha puhul kipuvad töötama paremini roosakas-beežid toonid, kuid oliivikarva nahal näevad soojemad nahatoonid paremad välja. Karamellikarva ja tumedate nahatoonide puhul sobib hästi bronze või kergelt särav pruunikas toon."