Naine peseb oma ülipikke kiharaid ainult kaks korda nädalas, aga selleks, et juuste niiskustasakaal püsiks normaalsena ja et neid üldse oleks võimalik kammida, teeb ta neile iga päev 15 minutit maski, vahendab Daily Mail.

Andrea Stano, Facebook

Aga kuidas ta oma juuksed üldse nii meeletult pikaks on suutnud kasvatada? Andrea ise väidab, et saladus on lihtne: maapähklivõi. Seda sööb naine vähemalt lusikatäie iga jumala päev ja kui ta on näiteks reisil, kus pähklivõid saadaval ei ole, märkab ta oma soengus kohe muutusi. "Kui olen pähklivõid söönud, on juuksed kergemini kammitavad ja pehmemad ega kuku nii kergesti välja, kui ma neid harjan."

Andrea Stano, Facebook

Igapäevasesse arsenali kuulub naisel veel kookosõli, mida ta kasutab juukseotstel. Seespidiselt toidab ta oma juukseid spetsiaalsete juuksevitamiinide, kalaõli ja kollageenikapslitega.

Andrea ei ole kunagi oma juukseid värvinud ega isegi lõiganud, lemmik "tööriistaks" on tal bambusest kamm, mille aastaid tagasi Mikroneesiast hankis. Talle väga meeldib soengutega katsetada ja erinevaid stiile proovida, patsipunumises on ta muidugi juba meister.

Ja muidugi tunnistab ka tütarlaps ise, et tema suureks iidoliks ja inspiratsiooniks on Rapuntsel ning ta väga tahab kauni juukseprintsessi moodi ise ka olla.

Andrea Stano, Facebook